Březen 22, 200916 r stejně si chci udělat výlet na mělník (kouknout na kamarádovo mimčo), tak se stavím pro dijódy ty jsi to stejne udelal schvalne vid?
Březen 22, 200916 r kdy zajdem v tejdnu, hm ? no mozna by to slo ted nevim jestli to bude utery-streda.....
Březen 22, 200916 r Ahoj Jirko a Ovi, tak jsem se konečně dokopal k tomu vyměnit v obou autech olej...
Březen 22, 200916 r Ahoj Jirko a Ovi, tak jsem se konečně dokopal k tomu vyměnit v obou autech olej... me to ceka za necelej mesic....
Březen 22, 200916 r me to ceka za necelej mesic.... No Okta byla přejetá o necelých 200 km a Arose už jsem to dlužil od prosince...
Březen 22, 200916 r Já myslím, že akce to byla včera moc dobrá. S panákama jsme to trošku rozjeli. Ale nebyloto tak strašný. Ráno v pohodě. Tydle klasicky hospodský pitiva jako zelena a rum jsou prostě super Už se těším až to zase někdy zopakujeme.
Březen 22, 200916 r Ahoooj Spidi. Tak zítra zas do pakecu co? Ee, já akorát středa a čtvrtek krychlíky na Jihlavu a pak zase 10 dní salám banán...
Březen 22, 200916 r stejně si chci udělat výlet na mělník (kouknout na kamarádovo mimčo), tak se stavím pro dijódy ty jsi to stejne udelal schvalne vid? aspoň má záminku se stavit u Káti že
Březen 22, 200916 r Já myslím, že akce to byla včera moc dobrá. S panákama jsme to trošku rozjeli. Ale nebyloto tak strašný. Ráno v pohodě. Tydle klasicky hospodský pitiva jako zelena a rum jsou prostě super Už se těším až to zase někdy zopakujeme. zdarek taky uz se tesim na treba odvetu v bowlingu prisaham ze budu trenovat
Březen 22, 200916 r Ee, já akorát středa a čtvrtek krychlíky na Jihlavu a pak zase 10 dní salám banán... ty blaaaho takze veget
Březen 22, 200916 r Ee, já akorát středa a čtvrtek krychlíky na Jihlavu a pak zase 10 dní salám banán... No to ti závidím pane. To bych taky bral zajezdit si mašinkou.
Březen 22, 200916 r Ahoj Jirko a Ovi, tak jsem se konečně dokopal k tomu vyměnit v obou autech olej... a me to ceka za necelejch 28 tis.km
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.