O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 aspoň má záminku se stavit u Káti že jj to udelal schvalne.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ty blaaaho takze veget Neboj, já si nějakou činnost najdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No to ti závidím pane. To bych taky bral zajezdit si mašinkou. No občas to není moc velká sranda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 zdarek taky uz se tesim na treba odvetu v bowlingu prisaham ze budu trenovat Budeš trénovat bowling nebo chlastání .... já myslím, že to zase tak špatný nebylo. Ale mohlo to dopanout lépe. Ty amatéři z Kutululululu už nesmí vyhrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Neboj, já si nějakou činnost najdu... lezink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a me to ceka za necelejch 28 tis.km Srandisto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 já nevim no, Kutululů má nějak moc štěstí, s tím se musí něco udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Budeš trénovat bowling nebo chlastání .... já myslím, že to zase tak špatný nebylo. Ale mohlo to dopanout lépe. Ty amatéři z Kutululululu už nesmí vyhrát. bowling - chlast radeji ne.... to uz nam jde!!! ja jsem to pokakal na zacatku a potom na konci takze skoro porad..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 já nevim no, Kutululů má nějak moc štěstí, s tím se musí něco udělat to teda!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Srandisto... fakt,prvni servis za 2 roky nebo 30 tis.km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Koukáte na Spartu. To bude mazec ? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) No občas to není moc velká sranda... No ale asi bych se s tebou svezl. To mě vždycky zajímalo. ( jak jede jede mašinka ) Editováno: 22. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jj koukam na hokej... pekny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 zdarek taky uz se tesim na treba odvetu v bowlingu prisaham ze budu trenovat tak odvetička bude určitě, teda u mě obhajoba titulu KUTULULU )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jj to udelal schvalne.......... kecálkové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak odvetička bude určitě, teda u mě obhajoba titulu KUTULULU )))) stejně máte jediný štěstí, že máte v týmu Michala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kluci, mrkněte na tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a mě a Miu a Petra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jj koukam na hokej... pekny! Jak to vidíš Ovi Sparta vs Vary ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak odvetička bude určitě, teda u mě obhajoba titulu KUTULULU )))) sem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jak to vidíš Ovi Sparta vs Vary ?? tezko rict a je mi to i jedno ale asi Vary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 sem zvedav no nesmím zase kulhat ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a mě a Miu a Petra mi jsme taky elita! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no nesmím zase kulhat ))) tak to se vi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 kecálkové ale nepovidej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.