Březen 22, 200916 r No to ti závidím pane. To bych taky bral zajezdit si mašinkou. No občas to není moc velká sranda...
Březen 22, 200916 r zdarek taky uz se tesim na treba odvetu v bowlingu prisaham ze budu trenovat Budeš trénovat bowling nebo chlastání .... já myslím, že to zase tak špatný nebylo. Ale mohlo to dopanout lépe. Ty amatéři z Kutululululu už nesmí vyhrát.
Březen 22, 200916 r Budeš trénovat bowling nebo chlastání .... já myslím, že to zase tak špatný nebylo. Ale mohlo to dopanout lépe. Ty amatéři z Kutululululu už nesmí vyhrát. bowling - chlast radeji ne.... to uz nam jde!!! ja jsem to pokakal na zacatku a potom na konci takze skoro porad.....
Březen 22, 200916 r No občas to není moc velká sranda... No ale asi bych se s tebou svezl. To mě vždycky zajímalo. ( jak jede jede mašinka ) Upraveno Březen 22, 200916 r od Rosťa19
Březen 22, 200916 r zdarek taky uz se tesim na treba odvetu v bowlingu prisaham ze budu trenovat tak odvetička bude určitě, teda u mě obhajoba titulu KUTULULU ))))
Březen 22, 200916 r tak odvetička bude určitě, teda u mě obhajoba titulu KUTULULU )))) stejně máte jediný štěstí, že máte v týmu Michala
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.