Březen 22, 200916 r mi jsme taky elita! ale ale tak to se vi vo tom přeci žádná ale nepovidej.... a copa já bych povídal
Březen 22, 200916 r Autor Ahoj Laďo. Co bylo k obědu v neděli ??? Ahoj Rosťo Dietka - jenom pečený kuře s rejží
Březen 22, 200916 r Ahoj Rosťo Dietka - jenom pečený kuře s rejží No tak to ňamka ne? Já měl brambor vs. květák.
Březen 22, 200916 r tak a dneš už nic nedělám otevřel jsem si pivko a mám zaplý hokej a něčím málo přispěji i sem...
Březen 22, 200916 r Koukám Ovi ta včerejší akce podle fotos jj byla mooooc ok a uz se tesim na odvetu
Březen 22, 200916 r tak a dneš už nic nedělám otevřel jsem si pivko a mám zaplý hokej a něčím málo přispěji i sem... Jak jsi na tom se sprcháčem ?
Březen 22, 200916 r tak dnes se tam nalepil ytong natáhlo se to do lepidla s perlinou teď to musí vyschnout... zítra se bude pokračovat
Březen 22, 200916 r Autor No tak to ňamka ne? Já měl brambor vs. květák. I to jde když to není obden !!!
Březen 22, 200916 r Autor jj byla mooooc ok a uz se tesim na odvetu Tak to vidím že dojedu ikdyž bych třeba i nehrál !!!
Březen 22, 200916 r Lukáši ty starý obklady tam necháš ? no jasné.. to ještě v bytě v podnájmu bych musel být blázen abych to dělal celé nové to si nechám až do svého
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.