Březen 22, 200916 r takový prase bych nebyl.... No to si myslím že ne. Doma bude italský obklad ne. Třeba mramor?
Březen 22, 200916 r Autor Jakpak se mame v nedeli vecer? Ó Pohodička Přijeli jsme s mladým od našich a doma dole nikdo. Tak bude klidnej večer. Ráno jedeme na 8:30 k zubařovi a potom s kamarádkou do Laa tak bude super den !!!
Březen 22, 200916 r Ó Pohodička Přijeli jsme s mladým od našich a doma dole nikdo. Tak bude klidnej večer. Ráno jedeme na 8:30 k zubařovi a potom s kamarádkou do Laa tak bude super den !!! Jee se nekdo ma Me ta nemoc zkazila vsechny plany
Březen 22, 200916 r Autor Třeba mramor? Tak na mramorovou desku bych si odpustil - není kam spěchat !!!
Březen 22, 200916 r Autor Jee se nekdo ma Me ta nemoc zkazila vsechny plany Teda doufám že to vyjde protože v pátek říkala že ten její synátor je taky trochu nachlazenej
Březen 22, 200916 r Tak to vidím že dojedu ikdyž bych třeba i nehrál !!! rozhodne neprohloupis! vzdyt se podivej na foto
Březen 22, 200916 r No to si myslím že ne. Doma bude italský obklad ne. Třeba mramor? no zas tak bych to nepřeháněl... dám tam normální obklady....
Březen 22, 200916 r Tak na mramorovou desku bych si odpustil - není kam spěchat !!! Jo Laďo ty myslíš šutr na krchov ne? To já nemyslel. :smich:
Březen 22, 200916 r no zas tak bych to nepřeháněl... dám tam normální obklady.... I levmý obklad může být originální ne?
Březen 22, 200916 r Autor rozhodne neprohloupis! vzdyt se podivej na foto Jet na klubový akce nebo třeba jenom na takovýto komorní, to už jsem poznal dávno že nemůžeš prohloupit nikdy
Březen 22, 200916 r Jet na klubový akce nebo třeba jenom na takovýto komorní, to už jsem poznal dávno že nemůžeš prohloupit nikdy presne tak
Březen 22, 200916 r tak víš co já osobně obklady rád moc nemám... pravda když je zvolená správná kombinace barev raději nějakoukvalitní plovoučku a nebo dnes už dělají doost dobrá a kvalitní linas x vzory takže klidně bych volil i lino
Březen 22, 200916 r Máš pravdu Ovi. Ale nepřeju jim to. me je to uplne sumak.... ted je to divocina.....
Březen 22, 200916 r tak víš co já osobně obklady rád moc nemám... pravda když je zvolená správná kombinace barev raději nějakoukvalitní plovoučku a nebo dnes už dělají doost dobrá a kvalitní linas x vzory takže klidně bych volil i lino Já jsem šel do parket. ( dub ). Dal jsem to do celého bytu, kromě chodby a kuopelny. Dřevo je dřevo.
Březen 22, 200916 r Autor Si piš - to je 100% jistota co máme každej Upraveno Březen 22, 200916 r od Hrábě Fernétti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.