Březen 22, 200916 r Autor Hrábě: to je vážně mazec.Koukáš na to? Jak dohraje "Karel a Bushido" tak to přepnu
Březen 22, 200916 r Bobi dej pokoj s Babetou Premyslim este nad touhle: já, aby se ti nic nestalo, přecijen ten tvůj anděl strážnej tak rychle asi nelítá
Březen 22, 200916 r Autor Karel Gott a němec co mluví, zpívaj být stále mlád Na Karla asi došla "alimentová krize" když zase začal u sousedů v NDR
Březen 22, 200916 r Romariooo: Njn Rosti: Jen jsem o ni zacala premyslet... jinak mam myslim naprosto jasno
Březen 22, 200916 r já, aby se ti nic nestalo, přecijen ten tvůj anděl strážnej tak rychle asi nelítá Me? Nikdy
Březen 22, 200916 r Romariooo: Njn Rosti: Jen jsem o ni zacala premyslet... jinak mam myslim naprosto jasno No nevadí ale je moooc pěkná a k tobě se hodí. Upraveno Březen 22, 200916 r od Rosťa19
Březen 22, 200916 r Na Karla asi došla "alimentová krize" když zase začal u sousedů v NDR tak Karel u němců válí přeci a už za komundírů vydělával mega prachy v Los Angeles Me? Nikdy tak to je potom v pořádku
Březen 22, 200916 r jojo to jo.. takový řeči, aby nás nepustili jsme neměli,..... i když něco připraveno bylo....
Březen 22, 200916 r Romariooo: skype nemám, jen icq nechci to popisovat tady, mohlo by to někomu vadit CMF: to CBRko vypadá moooc pěkně ale víc se mi líbí ZX9R ještě že mám auto Bobik: jo tahle kravina...
Březen 22, 200916 r Bobi dej pokoj s Babetou Premyslim este nad touhle: taky jsem byl na moto 09 si mela napsat kde jsi bych se stavil....
Březen 22, 200916 r No nevadí ale je moooc pěkná a k tobě se hodí. Tahle se ke me bude hodit este vic
Březen 22, 200916 r takový řeči, aby nás nepustili jsme neměli,..... i když něco připraveno bylo.... presne v zaloze jsme meli hodne hitu... asi nej byl ten jak jsme si strihali o to kdo ji to rekne...... lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.