Březen 22, 200916 r Dakiii: Toe limitka takze tech moc nebude Kawa neni spatna ale nechtela bych to Ovi ses mel stavit u nas na krame
Březen 22, 200916 r Dakiii: Toe limitka takze tech moc nebude Kawa neni spatna ale nechtela bych to Ovi ses mel stavit u nas na krame jo to jsem nevedel.... skoda
Březen 22, 200916 r Dakiii: Toe limitka takze tech moc nebude Kawa neni spatna ale nechtela bych to Ovi ses mel stavit u nas na krame to je tak jediná motorka, co by mi mohla do baráku viděl sem jednu s leštěným rámem, no prostě mazec!
Březen 22, 200916 r presne v zaloze jsme meli hodne hitu... asi nej byl ten jak jsme si strihali o to kdo ji to rekne...... lol přesně to mám na mysli ale našlápnuto jsem měl hezky jí to povědět
Březen 22, 200916 r Jee najmisku ahoooj Ovi pro R6 jsem byla rozhodnuta od zacatku no akorat jsem ted jeste trosku zavahala
Březen 22, 200916 r to je tak jediná motorka, co by mi mohla do baráku viděl sem jednu s leštěným rámem, no prostě mazec! Tak si kup a budem spolu jezdit
Březen 22, 200916 r přesně to mám na mysli ale našlápnuto jsem měl hezky jí to povědět to by byl asi pruser.... :smich:
Březen 22, 200916 r Jee najmisku ahoooj Ovi pro R6 jsem byla rozhodnuta od zacatku no akorat jsem ted jeste trosku zavahala nene R6!!
Březen 22, 200916 r Romariooo: Proc myslis? Ovi: No hodne lidi mi pise ze z te motorky budu nestastna pokud ji nemam vylozene na okruh... musi se hodne vytacet Dakiii: No tak kup moto a suuup
Březen 22, 200916 r Autor Výměna manželek: Ten toho kluka seřezal debil ..... Tak toho bych hned poslal té mé nádheře !!!
Březen 22, 200916 r Romariooo: Proc myslis? Ovi: No hodne lidi mi pise ze z te motorky budu nestastna pokud ji nemam vylozene na okruh... musi se hodne vytacet Dakiii: No tak kup moto a suuup no tak to budes tocit no
Březen 22, 200916 r Jee najmisku ahoooj Ovi pro R6 jsem byla rozhodnuta od zacatku no akorat jsem ted jeste trosku zavahala ahoj....
Březen 22, 200916 r no tak to budes tocit no Nic jinyho mi nezbyde pokud ji vezmu Nebo budu jezdit jenom na okruh
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.