Březen 22, 200916 r Palo: ty hajzle jeden napiš mi to v ruštině protože já jinak NEPONIMAJU!!!! Tak tady bude kurevsk..... bitka co ???? Kličko vs. Palo ?? :smich:
Březen 22, 200916 r doutníčky, dýmčičky měl jsem naposledy na podzim, až bude tepleji tak si dám na zahradě vodníka, se těším
Březen 22, 200916 r měl jsem naposledy na podzim, až bude tepleji tak si dám na zahradě vodníka, se těším jakej máš tabáček? jablíčkovej já můžu
Březen 22, 200916 r jakej máš tabáček? jablíčkovej já můžu měl jsem ananas, ale spíš jsem psal o canabisu
Březen 22, 200916 r Da pošol ty nachuj! Ja zděs doma i nikuda nepojdu.Ja těba lublju! Pizděc rebjata pizděc.
Březen 22, 200916 r měl jsem ananas, ale spíš jsem psal o canabisu tak to mi bylo jasný, jen sem to nechtěl napsat natvrdo
Březen 22, 200916 r Nebud protivnej jsem na tohle hodne hakliva já od jisté doby také, nějak moc známých a kamarádek zvláště mi loni popadalo z motorek, šlo to dolů jako zralé hrušky ve vichřici, pět pohřbů loni kvůli splašeným trubkám a jedna amputace mi stačila, tak si raději kup auto, tam jsou okolo tebe aspoň plechy
Březen 22, 200916 r Da pošol ty nachuj! Ja zděs doma i nikuda nepojdu.Ja těba lublju! to já tebe taky, jako vřed na prdeli :smich:
Březen 22, 200916 r to já tebe taky, jako vřed na prdeli :smich: tam kde je srdce a nejbližší okolí něco Romču a Páju svírá jestli to nebude láááááska
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.