Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: ty hajzle jeden napiš mi to v ruštině protože já jinak NEPONIMAJU!!!! Tak tady bude kurevsk..... bitka co ???? Kličko vs. Palo ?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 doutníčky, dýmčičky měl jsem naposledy na podzim, až bude tepleji tak si dám na zahradě vodníka, se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Chichi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Da pošol ty nachuj! Ja zděs doma i nikuda nepojdu.Ja těba lublju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 měl jsem naposledy na podzim, až bude tepleji tak si dám na zahradě vodníka, se těším jakej máš tabáček? jablíčkovej já můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jasně Ovi ''nádo zatopiť'' ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Chichi čemupak se čemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 po rumu! az zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jakej máš tabáček? jablíčkovej já můžu měl jsem ananas, ale spíš jsem psal o canabisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 du na kutě, mějte se tu ve spolek! dobrou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 az zejtra dneska jsme přeci měli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Da pošol ty nachuj! Ja zděs doma i nikuda nepojdu.Ja těba lublju! Pizděc rebjata pizděc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 měl jsem ananas, ale spíš jsem psal o canabisu tak to mi bylo jasný, jen sem to nechtěl napsat natvrdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 du na kutě, mějte se tu ve spolek! dobrou! Dobrou Petře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Nebud protivnej jsem na tohle hodne hakliva já od jisté doby také, nějak moc známých a kamarádek zvláště mi loni popadalo z motorek, šlo to dolů jako zralé hrušky ve vichřici, pět pohřbů loni kvůli splašeným trubkám a jedna amputace mi stačila, tak si raději kup auto, tam jsou okolo tebe aspoň plechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 dobrou noc Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak to mi bylo jasný, jen sem to nechtěl napsat natvrdo viz sms týden stará? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Da pošol ty nachuj! Ja zděs doma i nikuda nepojdu.Ja těba lublju! to já tebe taky, jako vřed na prdeli :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 viz sms týden stará? ty ji ještě máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 du na kutě, mějte se tu ve spolek! dobrou! tak jo zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 du na kutě, mějte se tu ve spolek! dobrou! Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakiii: Brooou Bobiii te vasi debate tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to já tebe taky, jako vřed na prdeli :smich: tam kde je srdce a nejbližší okolí něco Romču a Páju svírá jestli to nebude láááááska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 du na kutě, mějte se tu ve spolek! dobrou! čau šmudlo, dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 dneska jsme přeci měli a ne jeden........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.