Březen 22, 200916 r já od jisté doby také, nějak moc známých a kamarádek zvláště mi loni popadalo z motorek, šlo to dolů jako zralé hrušky ve vichřici, pět pohřbů loni kvůli splašeným trubkám a jedna amputace mi stačila, tak si raději kup auto, tam jsou okolo tebe aspoň plechy Me prave taky proto ty reci o DDO nejak nemusim Auticko je v planu na podzim.
Březen 22, 200916 r tam kde je srdce a nejbližší okolíněco Romču a Páju svírá jestli to nebude láááááska jako sviňa :smich: :smich:
Březen 22, 200916 r Me prave taky proto ty reci o DDO nejak nemusim Auticko je v planu na podzim. jak to říká můj přítel: až se zabiješ, tak mi nechoď ani domů, bych tě musel zabít podruhé
Březen 22, 200916 r jak to říká můj přítel: až se zabiješ, tak mi nechoď ani domů, bych tě musel zabít podruhé Jj to jsem uz taky nekolikrat slysela... asi na tom neco bude
Březen 22, 200916 r Jj to jsem uz taky nekolikrat slysela... asi na tom neco bude co by si ráda koupila prcino?????
Březen 22, 200916 r co by si ráda koupila prcino????? Ty jsi to necetl? Hazela jsem tady foto... Yamahu R6R r. v. 08
Březen 22, 200916 r to je oslovení já mohu, jsem buzna, od té to není sexuální harašení ale milé oslovení, trubko
Březen 22, 200916 r Kluci: chystejte svatbu!!! Asi jsem se do Pala zamiloval...bude hostina! tak to budete už tři jedna velká svatba
Březen 22, 200916 r Kluci: chystejte svatbu!!! Asi jsem se do Pala zamiloval...bude hostina! A kde to bude. Na zahrádce u rodičů ??? To bude špica ne ???
Březen 22, 200916 r já mohu, jsem buzna, od té to není sexuální harašení ale milé oslovení, trubko nevím asi na to nemám ten správnej pohled, ale přišlo mi to vtipný, víš
Březen 22, 200916 r Kluci: chystejte svatbu!!! Asi jsem se do Pala zamiloval...bude hostina! Romíku, na svatbu musí být dva co chtějí, prdelko naše
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.