Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 du na kutě, mějte se tu ve spolek! dobrou! Krásnou dobrou oc Dakie..... :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 já od jisté doby také, nějak moc známých a kamarádek zvláště mi loni popadalo z motorek, šlo to dolů jako zralé hrušky ve vichřici, pět pohřbů loni kvůli splašeným trubkám a jedna amputace mi stačila, tak si raději kup auto, tam jsou okolo tebe aspoň plechy Me prave taky proto ty reci o DDO nejak nemusim Auticko je v planu na podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tam kde je srdce a nejbližší okolíněco Romču a Páju svírá jestli to nebude láááááska jako sviňa :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dobrou Dobrou Ladíku dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ty ji ještě máš? pamatuji si Dakiii: Brooou Bobiii te vasi debate tady achááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Me prave taky proto ty reci o DDO nejak nemusim Auticko je v planu na podzim. jak to říká můj přítel: až se zabiješ, tak mi nechoď ani domů, bych tě musel zabít podruhé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jako sviňa :smich: :smich: to jsem ráááááád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Rosto: tak brzo jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jak to říká můj přítel: až se zabiješ, tak mi nechoď ani domů, bych tě musel zabít podruhé Jj to jsem uz taky nekolikrat slysela... asi na tom neco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 kam nám zmizel Romča zvaný malý Stalin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jj to jsem uz taky nekolikrat slysela... asi na tom neco bude co by si ráda koupila prcino????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Rosto: tak brzo jo??? Já ne to Laďa šel spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Už jsem se lekl že to tady chceš zabalit Rosto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já ne to Laďa šel spát. To Dakie !!! Já tu jenom trochu dost nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 co by si ráda koupila prcino????? Ty jsi to necetl? Hazela jsem tady foto... Yamahu R6R r. v. 08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 co by si ráda koupila prcino????? to je oslovení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kluci: chystejte svatbu!!! Asi jsem se do Pala zamiloval...bude hostina! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jsem z toho tak nějak zmatenej. Tak kdo jde vlastně na kutě sakra. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to je oslovení já mohu, jsem buzna, od té to není sexuální harašení ale milé oslovení, trubko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kluci: chystejte svatbu!!! Asi jsem se do Pala zamiloval...bude hostina! tak to budete už tři jedna velká svatba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kluci: chystejte svatbu!!! Asi jsem se do Pala zamiloval...bude hostina! A kde to bude. Na zahrádce u rodičů ??? To bude špica ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 já mohu, jsem buzna, od té to není sexuální harašení ale milé oslovení, trubko nevím asi na to nemám ten správnej pohled, ale přišlo mi to vtipný, víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jsem z toho tak nějak zmatenej. Tak kdo jde vlastně na kutě sakra. Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kluci: chystejte svatbu!!! Asi jsem se do Pala zamiloval...bude hostina! Romíku, na svatbu musí být dva co chtějí, prdelko naše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Roman dostal košem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.