O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kluci: chystejte svatbu!!! Asi jsem se do Pala zamiloval...bude hostina! panecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Bobiku: já ale na Palo žárlim a chci ho jen pro sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 nevím asi na to nemám ten správnej pohled, ale přišlo mi to vtipný, víš to také tak mělo být, aby se pousmála v klidu mi odpověděla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Bobiku: já ale na Palo žárlim a chci ho jen pro sebe ještě nám tu udělej žárlivou scénu ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakie Tak to jo. Ale příště se hlaste postupně jo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Bobiku: já ale na Palo žárlim a chci ho jen pro sebe Zajímavý téma na nedělní večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdravíčko všem a zároven pěkný večer ! : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ... příště se hlaste postupně jo ?? jistěé !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zajímavý téma na nedělní večer Jsem zvědavej kde seženou tolik prstýnků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zajímavý téma na nedělní večer a já o něj asi přijdu, za chvíli to zalomím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Scenu? Ne.Akorát nevím kdo bude dělat tatu a kdo mámu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Bobiku: já ale na Palo žárlim a chci ho jen pro sebe Romčo, nauč se česky a potom piš. jsem bytost živá, člověk a né radio věc neživá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdravíčko všem a zároven pěkný večer ! : ) Zdar Jero. Jdeš akorát na svatbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdravíčko všem a zároven pěkný večer ! : ) Dobrej Jero Už jsi to tu dočet ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zajímavý téma na nedělní večer no tak lepší, než Bobínova hádka s Olinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a já o něj asi přijdu, za chvíli to zalomím Tos psal už před hoďkou a přád jsi tu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Scenu? Ne.Akorát nevím kdo bude dělat tatu a kdo mámu? budeš muset zvládnout vše sám, aby ses stal hadím mužem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdravíčko všem a zároven pěkný večer ! : ) zdarek pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no tak lepší, než Bobínova hádka s Olinem Tak to určitě jo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a já o něj asi přijdu, za chvíli to zalomím včerejškem nakumulovaná únava se hlásí o slovo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no tak lepší, než Bobínova hádka s Olinem která je asi tak 15x překroucená Furt to nemění nic na tom, že já Olinovi zavolám a dám s ním o tom řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ty woe já musím taky na wc a to se fakt nedá stíhat-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 včerejškem nakumulovaná únava se hlásí o slovo??? ani právě ne, lae musím si poručit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: neřikám že umím česky ale když vezmeš v potaz že jsem nechodil na českou základní školu tak to je slušny,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoooj Jerysku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.