Březen 22, 200916 r která je asi tak 15x překroucená Furt to nemění nic na tom, že já Olinovi zavolám a dám s ním o tom řeč což jste měli udělat ihned po vašem erotickém rozhovoru v SZ nebo kde a byl by klid + ani né tak tel. jako si sednout v klidu ke kávě a klidně si říci od plic vše co na sobě a proti sobě vidíte a máte, ale ono to tak i dopadne
Březen 22, 200916 r Autor Ty woe já musím taky na wc a to se fakt nedá stíhat-. Musíš si pořídit suchý WC a nebo noťas !!!
Březen 22, 200916 r Palo: neřikám že umím česky ale když vezmeš v potaz že jsem nechodil na českou základní školu tak to je slušny,ne? není, jsem hodně náročný, já také nechodil do ruské školy, ani do německé, ani do anglické, ani do španělské a dotlachám se nějak ale tím neříkám, že umím tak dobře těmi jazyky vládnout, jako ty česky, doufám, že si to správně pochopil, co tímto chci říci
Březen 22, 200916 r Ahoj Jero, sice tě neznám, ale zdravím tě. Jestli tě znám, tak se omlouvám, ale ve svém věku na to již mám právo
Březen 22, 200916 r což jste měli udělat ihned po vašem erotickém rozhovoru v SZ nebo kde a byl by klid + ani né tak tel. jako si sednout v klidu ke kávě a klidně si říci od plic vše co na sobě a proti sobě vidíte a máte, ale ono to tak i dopadne no uvidíme nešlo jen o mě a s tím je právě problém, lae to se vyřeší - bude muset
Březen 22, 200916 r Palo: jo,chápu Tě.V pořádku.Hele proč byla hádka na bowlingu??? Nevěřím! co na bowlingu ???
Březen 22, 200916 r Palo: jo,chápu Tě.V pořádku.Hele proč byla hádka na bowlingu??? Nevěřím! na bowlingu asi hádka nebyla, ale když si projdeš forum, tak se tady najde téma jedno zajímavější než druhé,,, no aa o jednom jsem psal jen tak okrajově
Březen 22, 200916 r Musíš si pořídit suchý WC a nebo noťas !!! Já si sem Laďo snad dám petku nebo co. Upraveno Březen 22, 200916 r od Rosťa19
Březen 22, 200916 r Ahoj Jero, sice tě neznám, ale zdravím tě. Jestli tě znám, tak se omlouvám, ale ve svém věku na to již mám právo Zdar Zdar všeci Zatim jsem to nedocetl ,,kdopak se nam zeni ci vdava ? .... Reknu vam ,rozjeli jste to tady ve velkym stylu Palo : Ahoj ,ja te taky(osobně) neznam ,ale virtualne ano ... Takze omlouvat se rozhodne nemusis
Březen 22, 200916 r Zdar Zdar všeci Zatim jsem to nedocetl ,,kdopak se nam zeni ci vdava ? .... Reknu vam ,rozjeli jste to tady ve velkym stylu Palo : Ahoj ,ja te taky(osobně) neznam ,ale virtualne ano ... Takze omlouvat se rozhodne nemusis a koukám, že pán je od Vendryně Upraveno Březen 22, 200916 r od Palo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.