Březen 22, 200916 r Palo: Tak teda jooo noooo Rosti to doufam ze neee co porád máš s tím jazykem??? Já fakt na ženské nejsem, ani takto přes jazyk
Březen 22, 200916 r Autor more rumu.... i zelena a whiska + pivo Sem viděl na těch fotkách u Petra cosi v jarních barvách
Březen 22, 200916 r Palo: Ja vim ale tak vyplazovat ho muzu ne? Uz jenom proto ze ty me nebudes mit za uchylandu jako jini
Březen 22, 200916 r Ahoj Jero.Tak co ten foták? Už máš? Caucau Jeste ne panecku ,,mel by byt myslim si tak 20dubna ...nadelim si neco k narozeninam ... Palo : jj ,kousicek je to Znas to tady rikas ? .)
Březen 22, 200916 r Palo: Ja vim ale tak vyplazovat ho muzu ne? Uz jenom proto ze ty me nebudes mit za uchylandu jako jini tak tak
Březen 22, 200916 r Sem viděl na těch fotkách u Petra cosi v jarních barvách jo tohle jsem mel ja - ostatni nevim - pak mi jeste hazeli papirky do drinku a lzicky... a bobikovi taky
Březen 22, 200916 r Rosto: tak to se máš! Já tričko žádné nedostal. Napsal sis o něj ???? Já psal Miklovi email. Pěkný čerbý. Dám foto.
Březen 22, 200916 r Caucau Jeste ne panecku ,,mel by byt myslim si tak 20dubna ...nadelim si neco k narozeninam ...Palo : jj ,kousicek je to Znas to tady rikas ? .) to si piš, zvláště Nýdek, Vendryni, Třinec, Č.Těšín, Havířov,Karvinou a celé Ovsko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.