Březen 22, 200916 r Blonďácíííííííííí... Spiďul Zdar Ja se hlasim prosíím ??? ja jsu bruneťák HF - Střibrňáci maj uz nejakou cenu .).) ) Upraveno Březen 22, 200916 r od Jero
Březen 22, 200916 r Taky se asi půjdu zahrabat nebop mě Palo zastřelí... Až tak...? No já pro změnu vím po čem Palo prahne, ba až touží a myslím, že si to časem společně splníme...
Březen 22, 200916 r Autor HF - Střibrňáci maj uz nejakou cenu .).) ) Tak dobře - šedivák Apropo jak to že Jero ještě nejsi nahlášenej na Besídku OC ?!?
Březen 22, 200916 r Tak dobře - šedivák Apropo jak to že Jero ještě nejsi nahlášenej na Besídku OC ?!? My se asi fakt stretnem az v kvetnu na te ostravici ,,,, todleto datum mam plny ... zakazky oslava .., docela napytel pac jsem si rikal,ze uz bych do toho mohl prastit a prijet..,
Březen 22, 200916 r Sem koukal na to pěkný fotos z pátý koleje !!! - žeby IKEA Takže viděl, normálka já sem scááááááál...
Březen 22, 200916 r Autor ... To je velká chyba páč přijdeš o super zábavu !!! Ale v Beskydech si myslím že to bude taky
Březen 22, 200916 r To je velká chyba páč přijdeš o super zábavu !!! Ale v Beskydech si myslím že to bude taky Ja vim,,nevychazi mi to ... mam pech .., Ale v beskydech to rozjedem
Březen 22, 200916 r Autor Ale v beskydech to rozjedem To by jsme měli - ale pokud možno při vědomí a né do mrtva
Březen 22, 200916 r HF: Laďus no to hej... Kuci, proi dnešek se patrně loučím, jdu čechrat jendnu parádní blondýnku vypůjčenou ze sport baru 69...
Březen 22, 200916 r To by jsme měli - ale pokud možno při vědomí a né do mrtva Budu trenovat ... domrtva se myslim si taky zadari Dobrou Jani : ) Upraveno Březen 22, 200916 r od Jero
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.