Březen 23, 200916 r Čau Spidi co Bruce Lee ?? Dobrý ne? Ahoj Rosťo, jakej Bruce Lee ? To je nějakej mechanik od Nissanu ?
Březen 23, 200916 r jojo pocasi na picu jako vzdy kdyz umeju auto tak druhy den prsi :-) Čao Baui, já s tím deštěm tak nějak počítal, tak jsem se včera na umejvání vykákl a dobře jsem udělal...
Březen 23, 200916 r Ahoj Rosťo, jakej Bruce Lee ? To je nějakej mechanik od Nissanu ? Ne poslal jsem ti mail Bruce Lee. Nebo nedošel ???
Březen 23, 200916 r jojo pocasi na picu jako vzdy kdyz umeju auto tak druhy den prsi :-) tak to nikdy nemej
Březen 23, 200916 r Tiež som to včera poumýval zvonku i zvnútra a ešte večer tu spadlo pár kvapiek, ale našťastie je to vidieť len zblízka...
Březen 23, 200916 r Ne poslal jsem ti mail Bruce Lee. Nebo nedošel ??? Už je mě to jasný, já totiž prvně vlezd semhle do hospody než do emilárny...
Březen 23, 200916 r Kamarádi, jdu vařit svou oblíbenou ranní rozpustnou kávu Nescafe Classic alias Macháček, dá si někdo též...?
Březen 23, 200916 r Kamarádi, jdu vařit svou oblíbenou ranní rozpustnou kávu Nescafe Classic alias Macháček, dá si někdo též...? ja trojitou.... dik
Březen 23, 200916 r ahoj kamarádíčkové tak sem zase v práci.. ráno nešel proud, tak sem se v koupelně málem zabil, ale pohoda
Březen 23, 200916 r ahoj kamarádíčkové tak sem zase v práci.. ráno nešel proud, tak sem se v koupelně málem zabil, ale pohoda Čao Dakie, jj, chodit po baráku po tmě je krajně nevýhodné...
Březen 23, 200916 r ahoj kamarádíčkové tak sem zase v práci.. ráno nešel proud, tak sem se v koupelně málem zabil, ale pohoda zdarek! taky uz makat co ?
Březen 23, 200916 r Idem niečo spraviť keď už som v robote, za hodinu a pol som len pustil počítač a vypil kávu...
Březen 23, 200916 r Čao Dakie, jj, chodit po baráku po tmě je krajně nevýhodné... normálně mám světlej byt, ale zrovna koupelna nemá ani okno a moc světla se tam nedostane nevadí, tak sem se akorát neoholil a možná sem si na hlavě vytvořil něco zvláštního zdarek!taky uz makat co ? bohužel, v 11 jedu do Benátek, tak se aspoň projedu, když už nic jinýho ale spal bych!
Březen 23, 200916 r bohužel, v 11 jedu do Benátek, tak se aspoň projedu, když už nic jinýho ale spal bych! s kterou?
Březen 23, 200916 r ahoj kamarádíčkové tak sem zase v práci.. ráno nešel proud, tak sem se v koupelně málem zabil, ale pohoda Čau Dakie. Tady už vylez oskárek a hřeje.
Březen 23, 200916 r bohužel, v 11 jedu do Benátek, tak se aspoň projedu, když už nic jinýho ale spal bych! V Benátkách je teď velice příjemně a slunečno, ale nevím, jak jsou teď na tom s hladinou moře...
Březen 23, 200916 r s kterou? zatím to vypadá že s Fóbií 1,2 HTP ale nějakou bych k tomu klidně přibral Spidi: to bude asi omyl, myslel sem pouze Benátky n. Jizerou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.