Březen 23, 200916 r Čau Dakie. Tady už vylez oskárek a hřeje. ahoj Rosťo, tady naštěstí taky! ale ráno chcalo a nechtělo se mi vstávat, protože v dešti jít 2km pěšký do práce je celkem na nic..
Březen 23, 200916 r ahoj Rosťo, tady naštěstí taky! ale ráno chcalo a nechtělo se mi vstávat, protože v dešti jít 2km pěšký do práce je celkem na nic.. Tak to máš kousek co ??? já to mám 6 km a začnu jezdit na kole
Březen 23, 200916 r Fakt Spidi Nekecám. Sluníííííííčko. No koukám, že tam nad středníma čechama máte nějakou díru
Březen 23, 200916 r Tak jak u vás pánové ? Já si to pondělí nemůžu vždycky vynachválit. Nikdo nic nechce, nevotravuje .-) proste klidek.
Březen 23, 200916 r Tak jak u vás pánové ? Já si to pondělí nemůžu vždycky vynachválit. Nikdo nic nechce, nevotravuje .-) proste klidek. No až na to počasí plná spokojenost...
Březen 23, 200916 r Včera dopoledne jsem chvíli koukal na Objektiv a bylo tam o našich studentech v Austrálii a o těžké rasové nesnášenlivosti předevší ke tmavým a k asiatům. Tak jsem neznal, že tohle se mě netýká...
Březen 23, 200916 r Ovi: Ty díry, který myslíš, jsou tady taky... a ktery jsou lepsi? ty co myslim ja nebo ty ?
Březen 23, 200916 r brý den pánové, dneska se mi nechce v práci vubec nic dělat, chce se mi spát a jsem otrávenej:(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.