Březen 23, 200916 r Čau sousede. zdarec,co novyho?Tady vecer probehla mala party,tak jsem jeste takpvej neprobranej.Ale pocasi je nadherny,tak to asi pujdu rozlyzovat
Březen 23, 200916 r brý den pánové, dneska se mi nechce v práci vubec nic dělat, chce se mi spát a jsem otrávenej:( ja dneska nedelam nic
Březen 23, 200916 r ja dneska nedelam nic tiše závidím, sice taky nic nedělám ale ono i to že tu musím sedět je vopruz
Březen 23, 200916 r tiše závidím, sice taky nic nedělám ale ono i to že tu musím sedět je vopruz to je horsi nez neco delat.Aspon muzes bejt tady
Březen 23, 200916 r brý den pánové, dneska se mi nechce v práci vubec nic dělat, chce se mi spát a jsem otrávenej:( Čau Lukyne.
Březen 23, 200916 r zdarec,co novyho?Tady vecer probehla mala party,tak jsem jeste takpvej neprobranej.Ale pocasi je nadherny,tak to asi pujdu rozlyzovat V pohodě Jiří.
Březen 23, 200916 r Ahoj Rosťo, tak co výfuk, komplet? Jj. A RS pedály taky, ale ta pakárna, no hrůza. Vypadá to dobře.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.