Březen 23, 200916 r Tady je to taky slabý, servírka ze sportbaru se vykoupala a šla dom a já tady tvrdnu sám...
Březen 23, 200916 r Tady je to taky slabý, servírka ze sportbaru se vykoupala a šla dom a já tady tvrdnu sám... Tak to nasere co? Mohli jste na to být dva co??
Březen 23, 200916 r zdáreček kamarádi...to je zase humus počasí venku.. Jsem se byl před hodinkou projet s TT 2,0 TFSI v automatu s Tiptronicem a bombice:) Škoda že je venku takovej humus...
Březen 23, 200916 r Tak to nasere co? Mohli jste na to být dva co?? Ale ne, dobrý to bylo. Ona navíc musela jít zase do práce...
Březen 23, 200916 r zdáreček kamarádi...to je zase humus počasí venku..Jsem se byl před hodinkou projet s TT 2,0 TFSI v automatu s Tiptronicem a bombice:) Škoda že je venku takovej humus... No zrovna včera jsme v tym baru to TT probírali a já naznal, že bych se mu nebránil...
Březen 23, 200916 r Ahoj Rostiku.Mám hlad a nikam se mě nechce...prekérní situace. Romčo nezapomeň na ty fotky Ronalů.
Březen 23, 200916 r Ahoj Standis.Zdravím Tě.Už jsi koupil tu flashku nebo pořád vyčkáváš? už jsem jí byl konečně v pátek vyzvednout. teď můžu fotit a prát cd do telefonu, co se naskytne
Březen 23, 200916 r zdáreček kamarádi...to je zase humus počasí venku..Jsem se byl před hodinkou projet s TT 2,0 TFSI v automatu s Tiptronicem a bombice:) Škoda že je venku takovej humus... Zdarec Bylzde.
Březen 23, 200916 r No zrovna včera jsme v tym baru to TT probírali a já naznal, že bych se mu nebránil... Spíš by se mi ale líbil ten Roadster a 4x4...Pěkně bez střechy:) Pak to musí být mazec...ten zvuk je ale libovej! Ani bych tam snad nemusel mít rádio...A Tiptronic...super věc..krásně se řádí těma pádlama:)ESP blikalo jak o závod:)
Březen 23, 200916 r Já jsem na to nezapomněl ale ten kluk od kterého to mám na mě pěkně kašle Už máš hotovej ten Layting ???
Březen 23, 200916 r Rostiku: už se mi to blíži...ve čtvrtek! No jsem zvědavej. Asi se přijedu na to podívat čeče.
Březen 23, 200916 r Tak to jooooo. Njn, včera jsem byl u Lenči, ptala se mě, jestli su nasranej a já samože řekl že ne a že je všechno v pohodě a šel jsem domka a pak večer na pivo s kámošem a byla tam opět kočena, po které jsem posledně házel očka, protože se mě fakt líbila. No a když nám nosila piva tak občas přisedla a povídala a smála se a když zjistila že kámoš je ženatej ale já ne, tak už to bylo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.