Březen 23, 200916 r Jirak3:čau JIrko, celkem nicco u tebe?? U me dobry,uz se tady chysta dalsi party,dneska Gin a tonic
Březen 23, 200916 r si mel videt v ricanech... Dali tam nove jednosmerky ke kamosovi pred barak... suveren sem to tam poslal - rovnou za ni stal .. asi 10 minut me presvedcoval ze tam opravdu je jednosmerka klasická sviňárna měšťáků sou to takový zabukáči
Březen 23, 200916 r zas*aná trapná Mladá Bolesalv a jednosměrky a pěší zóny sem vyfásnul blokovou pokutu 500 Kč!!! dobre ty ..... a kdepak?
Březen 23, 200916 r ahoj Jirko! jak se vede? co novýho? viz příspěvek č. 19443 no jo,stane se,s tim nic nenadelas.Je to aspon bez bodu?
Březen 23, 200916 r klasická sviňárna měšťáků sou to takový zabukáči NO tak jasny ze sou za bukem schovany, pac prilest mi do cesty tak ho prevalcuju
Březen 23, 200916 r dobre ty..... a kdepak? na Karmeli jel sem pro inkoust do razítek no jo,stane se,s tim nic nenadelas.Je to aspon bez bodu? prej bez bodu, tak jim musím věřit
Březen 23, 200916 r NO tak jasny ze sou za bukem schovany, pac prilest mi do cesty tak ho prevalcuju tos ho tam tak nakroutil jo?
Březen 23, 200916 r U me dobry,uz se tady chysta dalsi party,dneska Gin a tonic to zase bude malinko veselo
Březen 23, 200916 r tos ho tam tak nakroutil jo? no narval sem to tam kvalitne ... no v protismeru auto tak sem trchu spechal... no stal za lampou akot placacka vylitla. ... ) stat na silnici tak akorat podradim a pridam plyn
Březen 23, 200916 r to zase bude malinko veselo musi bejt.Prijeli nam sem holky z vysoky hotelovy v Praze
Březen 23, 200916 r musi bejt.Prijeli nam sem holky z vysoky hotelovy v Praze a jeje, to by se mi taky zamlouvalo
Březen 23, 200916 r no narval sem to tam kvalitne ... no v protismeru auto tak sem trchu spechal... no stal za lampou akot placacka vylitla. ... ) stat na silnici tak akorat podradim a pridam plyn mě vlítnul do cesty, ale stejně bych mu neujel to za to fakt nestojí
Březen 23, 200916 r a jeje, to by se mi taky zamlouvalo no me se to moc zamlouva.Vcera uz jsem vybral finalistky
Březen 23, 200916 r U me dobry,uz se tady chysta dalsi party,dneska Gin a tonic tak to je slusny.... pobliz tebe bych chtel bydlet... a treba i Bobik.... bychom chcipli
Březen 23, 200916 r tak to je slusny.... pobliz tebe bych chtel bydlet... a treba i Bobik.... bychom chcipli no něco k tomu chybí ne?
Březen 23, 200916 r musi bejt.Prijeli nam sem holky z vysoky hotelovy v Praze krasna prace.... ne zebych zavidel ale...
Březen 23, 200916 r no něco k tomu chybí ne? co presne myslis? kdybys tam bydlel jeste ty? no to bychom nedali uz vubec....
Březen 23, 200916 r no me se to moc zamlouva.Vcera uz jsem vybral finalistky jej bych taky..... vybiral
Březen 23, 200916 r co presne myslis? kdybys tam bydlel jeste ty? no to bychom nedali uz vubec.... myslel sem v tom výčtu - R.U.M.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.