Březen 23, 200916 r čau, no není to to pravý ořechový. Musím někde vyhrabat nějaký pecky. Některý ty obrázky už jsem viděl, ale většina je bombová...
Březen 23, 200916 r Ahoooj Jero. Jak se máš ??? Vím že dobře. To byla jen kontrolní otázka pane.. Ale..tak vzdycky muze bejt lip ..,ze jinac to docela jde . Posli taky nejakej mejl jak budes mit cas ...
Březen 23, 200916 r Brďo chudák kokta... tak ten to tam slusne zaparkoval ,,,kua ,co ti lidi za tim volantem delaj ...,
Březen 23, 200916 r tak ten to tam slusne zaparkoval ,,,kua ,co ti lidi za tim volantem delaj ..., Čéče nefim, mě osobně se nic takovýho nikdy nepovedlo...
Březen 23, 200916 r Čéče nefim, mě osobně se nic takovýho nikdy nepovedlo... Myslim,ze bych se bez tohodle zazitku obesel ) ... Zatim mi vyhovuje jezdeni bez nehod Rosťo ...Zadny Spamy a podobny krámy ... ;) Upraveno Březen 23, 200916 r od Jero
Březen 23, 200916 r Pekny .... Nemate nekdo v pocitaci upraveny 1000MB ? Muscle car virtual ,,nekde jsem to tu videl ,ale nevim kaj to bylo .... Jinac autoskola je fakticky psycharna,, Kua ..tys to s tim zahlcovanim myslel snad vazne ... Upraveno Březen 23, 200916 r od Jero
Březen 23, 200916 r Tak jsem mu tam Spidi něco narval. Má co dělat chlapík.. joo,,potrebovali ste me dostat z hospody ,povedlo se ...
Březen 23, 200916 r Tak první bengařskej pašík už je naprcanej... http://www.novinky.cz/krimi/164577-nehoda-...jni-passat.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.