Březen 23, 200916 r Tak první bengařskej pašík už je naprcanej... Pekne to maj vzaty prez ty vrata teda ... Dobré ránko Jani ... Upraveno Březen 23, 200916 r od Jero
Březen 23, 200916 r To bude na výměnu... kazdopadne ... Nebylo by jim lip jezdit v chipnutych felinach (?)
Březen 23, 200916 r Dokolika se spynalo dneska? ... Jak se mas ? ... No vzhledem k tomu ze jsem sla spat rano jsem spala do 12 a potom jeste cca od 16 doted Jinak se mame nemocne a zitra do worku Copak u tebe?
Březen 23, 200916 r No ale ať ty pašíky mají, mě to neva bo mi dyckevá nasere, když jedu v levým pruhu 140 - 150 km/h, protože pravej je zafullovanej náklaďákama a za mnou vytrubuje ichtyl v CLS, co musí furt v kuse bez pauzy hrnót min dvě kila...
Březen 23, 200916 r No vzhledem k tomu ze jsem sla spat rano jsem spala do 12 a potom jeste cca od 16 doted Jinak se mame nemocne a zitra do worku Copak u tebe? teda tak to budes odpocata,,,tak at se z tebe nestane nocni tvorecek ... tak se pekne lec a pij teplej cajik ,, U me se to docela da ,krom toho hnsunyho pocasi je vsecko jak ma byt tak pohoda
Březen 23, 200916 r teda tak to budes odpocata,,,tak at se z tebe nestane nocni tvorecek ... tak se pekne lec a pij teplej cajik ,, U me se to docela da ,krom toho hnsunyho pocasi je vsecko jak ma byt tak pohoda Tim jsi mi pripomnel ze jsem si chtela uvarit caj No dneska bylo venku pekne skarede este ze jsem nemusela vylezat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.