Březen 23, 200916 r vymetac kominu pěkné já bych jen potřeboval s něčím poradit.. nikdy jsem to nedělal nesetkal se s tím.. teď nevím jak to pořešit....
Březen 23, 200916 r Ahoj Jani.Tak dnes jsem to odflákl v KFC...ty jejich přepáleny tuky...ale mám pěkně nacpanej bachor!
Březen 23, 200916 r Čau skorosousede. Jak ti fičí Bavor co. Bez problémů. zatim jezdi jak ma,tak doufam ze mu to vydrzi
Březen 23, 200916 r Rosto čáu! To varování mě sere že máš kvůli mě.Jinak N97 neni problém jako vlastně nic neni problém...
Březen 23, 200916 r Rosto čáu! To varování mě sere že máš kvůli mě.Jinak N97 neni problém jako vlastně nic neni problém... To varování není tvoje chyba, ale moje blbost a Davon to dost žere, takže jsem v klidu. Řeknu za týden exBobikovi aby mi to smáznul. A cena tý N97? Kamaráda to zajímá. Dík.
Březen 23, 200916 r Zdar jak Brno Jirko, furt rovně... zdarec,ja jsem zatim taky na rovine,ale nevim jak jeste dlouho
Březen 23, 200916 r pěkné já bych jen potřeboval s něčím poradit.. nikdy jsem to nedělal nesetkal se s tím.. teď nevím jak to pořešit.... tak už jsem to pořešil díky...už instalatéra nepotřebuji
Březen 23, 200916 r tak už jsem to pořešil díky...už instalatéra nepotřebuji Praskla ti voda ?? plodová....
Březen 23, 200916 r zdarec,ja jsem zatim taky na rovine,ale nevim jak jeste dlouho Co Bafo, furt cajk...?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.