Březen 23, 200916 r Rosta:tak musel jsem hodit nějaký info vid.... Romarioo:já nevím...prostě někdo...je to veřejná galerie...
Březen 23, 200916 r Rosto: srovnalo se to cca 7mm a ted to musi vyschnout. No tak to jsem si oddychl. Myslel jsem,že to bude nějakej vejmrd. Tak to je v poho.
Březen 23, 200916 r Rosta:tak musel jsem hodit nějaký info vid.... Romarioo:já nevím...prostě někdo...je to veřejná galerie... V pohodě Najmis. Já jsem dělal 12 let dozor technologických postupů na stavbách pro rakouskou firmu PORR.
Březen 23, 200916 r Ani ne Najmis. Každé zkušenosti v životě jsou dobré a rád slyším i jiné názory. Potom se práce udělá tak jak má ne ??? :palec2:
Březen 23, 200916 r Rosta:tak musel jsem hodit nějaký info vid.... Romarioo:já nevím...prostě někdo...je to veřejná galerie... Vypadá to na Krkonoše... Kurec taky bych mohl někam naházet fotky z hor, bylo tam fajne...
Březen 23, 200916 r Vypadá to na Krkonoše... Kurec taky bych mohl někam naházet fotky z hor, bylo tam fajne... já myslím že se ptal kdo to je....néé kde to je....
Březen 23, 200916 r Vypadá to na Krkonoše... Kurec taky bych mohl někam naházet fotky z hor, bylo tam fajne... Ty woe Spidi přesně tak Tam taky jezdim. :smich:
Březen 23, 200916 r Ani ne Najmis. Každé zkušenosti v životě jsou dobré a rád slyším i jiné názory. Potom se práce udělá tak jak má ne ??? :palec2: jasný no..tak já spíš zatím nazbíral víc praktických zkušeností...naposled komplet jádro v paneláku+nová kuchyn,dlažby,obklady...
Březen 23, 200916 r Cus, Rosto, co jsi to chtel upravit, nejak jsem to nenasel? Už nic Davone. Díky za varování.....
Březen 23, 200916 r já myslím že se ptal kdo to je....néé kde to je.... Tak to pardon, už mlčím a odcházím...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.