Březen 23, 200916 r zdarek - nestiham fejsbukovat iceqeckovat a psat jeste sem... hmmm to je divný... asi málo prstu a očí co...?
Březen 23, 200916 r jasný no..tak já spíš zatím nazbíral víc praktických zkušeností...naposled komplet jádro v paneláku+nová kuchyn,dlažby,obklady... Tak to je pěknej vejprc co? To ste i bourali nebo jen čistou práci ???
Březen 23, 200916 r zdarek - nestiham fejsbukovat iceqeckovat a psat jeste sem... nejseš v tom sám, neboj
Březen 23, 200916 r Spidi: Horni Mala Upa dle foto?? A to ti někdo poradil nebo jsi na to přišel sám...?
Březen 23, 200916 r Spidi - ja to netvrdim, ja jsem si to zkusil tipnout? Je nebo neni? Rosta, ja myslim, ze by jsi byl uz davno na BAN a pritom mas 33% za OT v Romarioo inzerci. Proste pravidla jsou, budou... Ja jsem velmi volny Myslim, ze jsem ti i nekolikrat i za poruseni pravidel radil a neresil to!
Březen 23, 200916 r Čao Daku, tak co panímáma, furt nasraná ? jj, nic nového minimalni 3 jsme v tom v tom bych radši nebyl, ještě že sem chlap
Březen 23, 200916 r Davon: Rosta to určitě neudělal umyslně.Znám ho a je s ním domluva.Neni prudič jako ostatní
Březen 23, 200916 r Spidi - ja to netvrdim, ja jsem si to zkusil tipnout? Je nebo neni? No těsně vedle, jsou to Zadní Rennerovky...
Březen 23, 200916 r Spidi - ja to netvrdim, ja jsem si to zkusil tipnout? Je nebo neni? Rosta, ja myslim, ze by jsi byl uz davno na BAN a pritom mas 33% za OT v Romarioo inzerci. Proste pravidla jsou, budou... Ja jsem velmi volny Myslim, ze jsem ti i nekolikrat i za poruseni pravidel radil a neresil to! Tak teď je porušuju znovu cituju. Prohlížel jsem Homepage a omylem skočil na Romanovu Nokii. Bohužel jsem si neuvěsomil,že jsem v bazaru SORRY !!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.