Březen 23, 200916 r Servus panáčci Jak je večír Čau Laďo. Už mám zkurvenou náladu. a dneska na to asi seru...
Březen 23, 200916 r Servus panáčci Jak je večír Ahoj Láďo, sám doma Co ty? pockej jednou to pujde... no to snad ne, nemusím mít všechno
Březen 23, 200916 r Porusujes jen kdyz citujes posledni prispevek v diskuzi, coz ted neni. Nemusis se mi nijak omlouvat, ale ani dekovat. Kdyz ho znas Romane, tak mu to vysvetli
Březen 23, 200916 r Rosto: neser! A bud v klidku.Já mám varování každou chvilku.O nic nejde.Prostě na to dávej bacha a nenech si zkurvit usměv
Březen 23, 200916 r Ach jo... jen mi psala, že si přijede pro nějaký věci.. tak nevim co to má znamenat Čau Laďo. Už mám zkurvenou náladu. a dneska na to asi seru... rosťo, vybodni se na nějaký varování.. stane se
Březen 23, 200916 r Porusujes jen kdyz citujes posledni prispevek v diskuzi, coz ted neni. Nemusis se mi nijak omlouvat, ale ani dekovat.Kdyz ho znas Romane, tak mu to vysvetli Nepotřebuju nic vysvětlovat. Mě tohle neživí víš. A bohužel jinde je porušujou taky a vědomě. Nic se ale neděje...
Březen 23, 200916 r Jestli te nasralo to varovani, tak to je jedine dobre, pak se ty chyby lepe pamatuji Ze te to nezivy, to me je u koudele a ze je vedome porusujes, pocitas jiz s rizikem, ne?
Březen 23, 200916 r nazdar Romane, v sobotu jsem se vrátil, hnali jsme to z Holandska služební O II 1.9tdi a z Venla do České Lípy jsme přijelis průměrnou rychlostí 131 km/h a trvalo nám to na minutu přesně 6hodin
Březen 23, 200916 r Rosto: neser! A bud v klidku.Já mám varování každou chvilku.O nic nejde.Prostě na to dávej bacha a nenech si zkurvit usměv Víš co. Storm už ho má taky plný zuby a prudí ho za nic: Neznám ho a ani nechci.
Březen 23, 200916 r jen mi psala, že si přijede pro nějaký věci.. tak nevim co to má znamenat Ty jo čéče já to fakt nechápu, úplně mě to děsí...
Březen 23, 200916 r Kdo koho prudi? Kdo ma koho plny zuby? Kdo ti tady radil a pomahal? Kdo je STORM?
Březen 23, 200916 r Víš co. Storm už ho má taky plný zuby a prudí ho za nic: Neznám ho a ani nechci. nevím co máte, prostě pravidla sou od toho, aby se dodržovala ne? nikdo není neomylnej, já je taky porušuju a vědomě.. ale občas prostě musíš Ty jo čéče já to fakt nechápu, úplně mě to děsí... já to taky nechápu a asi nikdy nepochopím.. a jak se máš ty?
Březen 23, 200916 r Autor Čau Laďo. Už mám zkurvenou náladu. a dneska na to asi seru... Možná jsi to někde psal ale dneska to všechno nečtu Copak - práce ?!?
Březen 23, 200916 r Dakie: ja nemam naprosto nic, se nekdo rozciluje za svoje chyby a kope kolem sebe jak malej Jarous Rosto, uklidni se, zitra se tomu pousmejes
Březen 23, 200916 r Autor Ahoj Láďo, sám doma Co ty? Dneska bohužel né ale jsem za celej den KO tak mě to nevadí. A stejně je zalezlá v pokoju a ani nebékla tak mě může !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.