Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 zatím mám dobrou práci Rosťo, ale kdyby padla firma( což doufám se nestane) , aspoň vím, na koho se obrátit Pak písn iaž budeš v .... Jo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Pak písn iaž budeš v .... Jo ??? tobě rád sousede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To já zase nevím dne ani hodiny kdy mi řeknou ČÁO :palec2: Myslím,že se nemusíš bát. Elektřina je potřeba pořád a tak loajální a šikovný lidi jen tak neseženou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Bohužel to tak neni Rosto...bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 :palec2: Myslím,že se nemusíš bát. Elektřina je potřeba pořád a tak loajální a šikovný lidi jen tak neseženou. rosťo a za 30 by se něco nenašlo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ty si se posra.... Lukyne ne ??? Za to by tam nikdo nedělal. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 mě by to pro ted stačilo, zatím nemám děcka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ty si se posra.... Lukyne ne ??? Za to by tam nikdo nedělal. :smich: Vás se asi moc krize nedotýká,co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jako že to je málo nebo hodně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To chápu Luky. Změníme téma ne??? Nejsem žádnej kádrovák nebo náborář chlapi. Važte si vzhledem k situaci svojí práce, fakt jo. Včera mě tam pár lidí nasr.... a pak jsem to přenesl i sem a za to se omlouvám. Hlavně Davonovi. Sorry. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak změníme téma. nevíte jaké je počasí v Praze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jiný téma? dal bych jedno pětipivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Vás se asi moc krize nedotýká,co?? Tak trochu jo Stando. Ale máme přes 40 obchodů po republice a něco na slovensku,tak se to nějak kompenzuje. Prostě letos nebudou tak velký prémie ale žijeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jdu si udělat kávu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jako že to je málo nebo hodně? Dělal jsem si prdel Romane. To se tak říká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak změníme téma.nevíte jaké je počasí v Praze??? Teď mrzne jako prase. byl jsem na balkoně a ztuhly mi tepláky čeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak trochu jo Stando. Ale máme přes 40 obchodů po republice a něco na slovensku,tak se to nějak kompenzuje. Prostě letos nebudou tak velký prémie ale žijeme. hlavně, že aspoň tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jdu si udělat kávu... Mě taky jednu Romčo. S mlékem a 3 cukry. Díkyyyyy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jasná zpráva! A já myslel že jsi pivař! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jiný téma? dal bych jedno pětipivo Jdu si udělat kávu... tyto 2 kombinace bych si nechal líbit,ale až v pátek. kávu jsem už bohužel měl a na pětipivo nemohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dobrej večír ve spolek Doufám že je tu dnes klídek a né to co včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 i přes krizi u nás v práci sháníme automechaniky, nevíte o někom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Teď mrzne jako prase. byl jsem na balkoně a ztuhly mi tepláky čeče. tak to je celkem zima, to budu muset dojít zkontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Mě taky jednu Romčo. S mlékem a 3 cukry. Díkyyyyy. cukr není zdravej, dej si jí bez něho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Hrábě: zdravím Vás pane řidiči! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.