O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Za dva litry - divný !!! to je od dvou litru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak to hodně zdaru při vaření a potom dobrou huť no nic jdu se podivat co by se tu dalo sezrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Taky me prepadnul hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak jsem tady po obídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Rosťo co bylo k obedu??? Já mel pečený kachní stehno se zelím a br.knedlíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Taky pomale začínám přemýšlet jestli šetřit na benzínu nebo na chálce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Já mel pečený kachní stehno se zelím a br.knedlíkem Ty kráso !!! To je dietka jak sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dietka, to je co? to nějak neznám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Rosťo co bylo k obedu??? Já mel pečený kachní stehno se zelím a br.knedlíkem To sis pochutnal co ?? Já měl steak a amer. brambor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Rosťo co bylo k obedu??? Já mel pečený kachní stehno se zelím a br.knedlíkem kurna to bych si taky dal.Akorat mi to tady asi nikde nikdo neudela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jj, bylo to výborný, ted zase až do večeře budu hladovět, jsem se rozhodl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To sis pochutnal co ?? Já měl steak a amer. brambor. taky dobry pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Já to moc Jirko nemusím, ale občes zhřeším no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Taky me prepadnul hlad tak to chce poresit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak to chce poresit.... no jo,budu muset do mesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jedu na O,uz se to neda vydrzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Mě když přepadne hlad, tak ho nechám vykysat a pak se dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Rosťo co bylo k obedu??? Já mel pečený kachní stehno se zelím a br.knedlíkem Dobre ty! no panove tak ja zatim nic rozumnyho nenasel.... no jdu si dat cigaro a popremejslim s cim si ten rohlik namazu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jedu na O,uz se to neda vydrzet Dobrou chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak já se jedu taky někam nadlábnout. Zatím ahoj a večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dobre ty! no panove tak ja zatim nic rozumnyho nenasel.... no jdu si dat cigaro a popremejslim s cim si ten rohlik namazu... Já byl hulit před chvilkou a kroupy jako kráva..... :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak já se jedu taky někam nadlábnout.Zatím ahoj a večer Ahoooj Laďo. Dobrou chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dobre ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dobre ranko Ahoj provokatérko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dobre ranko Ahojky Jani .. Jak se máme ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.