Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To jo. Pátky jsou nejlepčí. :palec2: akorát si musíme malinko počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ted už fakt konečná, mě tady furt někdo ukecává a já už se nedám:) budu ti držet palce a pak povíš, jak dlouho jsi to vydržel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 standis: dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj kuci: Rosta už tady neni??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Romane, Rosťa se rozloučil a zmizel s tím, že tu bude zase večer.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 čau Romane, byl tady, ael říkal, že půjde za chvíli domu, tak nevím jestli ta chvíle už utekla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vždyt má jet za mnou...Ty woe...máte zkresleny informace ale díky i za něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jen cituji Rosťu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Stando: v pohodě.Mám na něj mobil takže by to mělo klapnout.Co jinak? Klid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 docela jo, za chvilku půjdu domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 nechrapejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 no ahoj, jen prolítám mějte se tu fajnově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 je to tu nejaky mrtvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jo Jirko, je to tu mrtvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak co novýho navečer krom toho že je hodně lidí někde live v hospůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak co novýho navečer krom toho že je hodně lidí někde live v hospůdce ja se chystam na zaverecnej mejdan,holky zejtra odjizdeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jo Jirko, je to tu mrtvý zdarec, koukal jsem k tobe do tematu na novy kolesa-fakt se povedly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ja se chystam na zaverecnej mejdan,holky zejtra odjizdeji Tady nemám do čeho píchnout tak žebych se s nima dojel rozloučit s Tebou aby Ti potom moc neubližovali !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tady nemám do čeho píchnout tak žebych se s nima dojel rozloučit s Tebou aby Ti potom moc neubližovali !!! prijed,ale asi to nestihnes,je to docela dalka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tady nemám do čeho píchnout tak žebych se s nima dojel rozloučit s Tebou aby Ti potom moc neubližovali !!! a vlezny je minimalne lahev neceho dobreho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 je to docela dalka Kolik to je dálka ? - 1., 2. tisíce Km ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Kolik to je dálka ? - 1., 2. tisíce Km ??? z Prahy cca 950 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Zdarec chlapi. Už jsem tady a pohoda. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 a vlezny je minimalne lahev neceho dobreho Tak to taky není problém. Mám v kufru skovaný - Balantinku, Absint a jak jinak než litr FERNETa A to potom můžu jít 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.