Březen 26, 200916 r Praveze ne. Kamarad volal ze ma pro me prekvapko... ze si sedne vedle me a pujci mi auto at si to zajedu ... jsem v sedmym nebi no tak to je hodne pekny,tise zavidim
Březen 26, 200916 r jj.... vyhráváš 1 Krákoru...krám kde ho maj si najdi sám.. Díky Najmis. Je dobrý už jsem ho pil. :kol-35:
Březen 26, 200916 r To si vzpomínám že jsi psal že Ti to tam nevyjde SkodaHome jedeme i s kamarádkou a našima klukama tak z nich budu už možná někde v lihovém kómatu To zmákneš i s klukama. Já ti je tam srovnám. Mám praxi čeče. :smich:
Březen 26, 200916 r Díky Najmis. Je dobrý už jsem ho pil. :kol-35: Tak to se divím že chutnal...většina lidí rozmlsaných z gambáče apd. sraček brečí že je krákora hořkej...jak děcka..chtěj sladký... Upraveno Březen 26, 200916 r od najmis
Březen 26, 200916 r Nó tak to Presne kvuli tomu jsem kamaradovi zacala rvat do telefonu ze to s nim malem seklo... chudak
Březen 26, 200916 r Autor To zmákneš i s klukama. Já ti je tam srovnám. Mám praxi čeče. Beru Tě za slovo !!! A né že je za 5.minut vrátíš
Březen 26, 200916 r Aspon si splnim sen 2 v 1 Primo s timhle: já bych s tím nejel..každou chvíli tomu upadne kryt spodku..to bude nějaká šlupka..... kára...
Březen 26, 200916 r Autor Presne kvuli tomu jsem kamaradovi zacala rvat do telefonu ze to s nim malem seklo... chudak Asi neměl tak dlouhý ruky když držel ten telefon
Březen 26, 200916 r Ahoj Standi čuuus Zdar Krajane. všechny zdravím koukám, že tady probíráte alkoholový téma
Březen 26, 200916 r já bych s tím nejel..každou chvíli tomu upadne kryt spodku..to bude nějaká šlupka..... kára... I kdyby tomu meli upadnout dvere tak veris ze v tu chvili by mi to bylo tak nejak jedno
Březen 26, 200916 r Tak to se divím že chutnal...většina lidí rozmlsaných z gambáče apd. sraček brečí že je krákora hořkej...jak děcka..chtěj sladký... Nejsem vybíravej a naše piva jsou vesměs všechny dobrý. Měli by jezdi do Německa. :smich:
Březen 26, 200916 r Asi neměl tak dlouhý ruky když držel ten telefon To nevim jediny co mi na to rekl bylo ze nejsem normalni... coz vim uz davno
Březen 26, 200916 r Beru Tě za slovo !!! A né že je za 5.minut vrátíš Neboj... ty se vrátí sami a rádi.. :smich:
Březen 26, 200916 r I kdyby tomu meli upadnout dvere tak veris ze v tu chvili by mi to bylo tak nejak jedno jasný....když už je člověk "posranej" strachy,tak je to jedno.... já bych si asi ustřík do textilu
Březen 26, 200916 r Nejsem vybíravej a naše piva jsou vesměs všechny dobrý. Měli by jezdi do Německa. :smich: nebo do Svajcu.Tady to taky neni zadna hitparada
Březen 26, 200916 r jasný....když už je člověk "posranej" strachy,tak je to jedno.... já bych si asi ustřík do textilu Tak vrchy jsem chtela jezdit uz driv ale nestihla jsem dodelat auto tak si zajedu aspon s timhle... toe neco jinyho nez Opel Ale rally me taky nejak nelaka no
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.