Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To si vzpomínám že jsi psal že Ti to tam nevyjde ;) SkodaHome jedeme i s kamarádkou a našima klukama tak z nich budu už možná někde v lihovém kómatu lol

To zmákneš i s klukama. Já ti je tam srovnám. Mám praxi čeče. :smich: :smich: :smich:

Vloženo (editace)
Díky Najmis. Je dobrý už jsem ho pil. :kol-35: :kol-35: :kol-35:

Tak to se divím že chutnal...většina lidí rozmlsaných z gambáče apd. sraček brečí že je krákora hořkej...jak děcka..chtěj sladký... :smich:

Editováno: , autor: najmis
Vloženo
Tak to se divím že chutnal...většina lidí rozmlsaných z gambáče apd. sraček brečí že je krákora hořkej...jak děcka..chtěj sladký... :smich:

Nejsem vybíravej a naše piva jsou vesměs všechny dobrý. Měli by jezdi do Německa. :smich: :smich: :smich:

Vloženo
I kdyby tomu meli upadnout dvere tak veris ze v tu chvili by mi to bylo tak nejak jedno :D

jasný....když už je člověk "posranej" strachy,tak je to jedno.... :) já bych si asi ustřík do textilu ;):)

Vloženo
jasný....když už je člověk "posranej" strachy,tak je to jedno.... :) já bych si asi ustřík do textilu ;):)

Tak vrchy jsem chtela jezdit uz driv ale nestihla jsem dodelat auto tak si zajedu aspon s timhle... toe neco jinyho nez Opel lol Ale rally me taky nejak nelaka no :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...