najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nejsem vybíravej a naše piva jsou vesměs všechny dobrý. Měli by jezdi do Německa. :smich: jj celkově na tom jsme dobře ale jsou i vyjímky,který jsou hnusný jak prdel 80 letý báby...třeba Primátor,Ostravar,Gambáč 10 atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Romane akorát když jsi přišel, všichni šli domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj Najmis.Nemám žádný tuning...jen lehce upraveny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Romane, čekáme na foto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj hospůdko chceme foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj Romci pridavam se k vetsine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak fajn...jdeme na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak fajn...jdeme na to! tak už??? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Zdravicko vsem .... Rosťo diky za mejliky ,,,ted bych chvili prosil pauzicku at to vsecko skouknu pac casu moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Mě se to moc líbí.A Vám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To nevim jediny co mi na to rekl bylo ze nejsem normalni... coz vim uz davno Neví co mluví nebo měl delírium !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 čau Jery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj Jeryskuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Romariooo: Perfekt HF: Taky si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Mě se to moc líbí.A Vám? vypadá to suprově, já jsem spíš na ovály, ale dvojitý koncovky se mi moc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Mě se to moc líbí.A Vám? ....Ti tam narvali v Laityngu šestiválec podélně vid?...líbí se mi to....taky mam Laityng a v Chlumci umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Mě se to moc líbí.A Vám? vypadá to suprově, já jsem spíš na ovály, ale dvojitý koncovky se mi moc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Caucau ,,,jak se mate ? ... Zitra konecne patek ... Mate neco v planu ? Romane,,parada ! : ) Editováno: 26. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Neboj... ty se vrátí sami a rádi.. No tak to bych právě hned nechtěl Nejlíp až tak po druhým pivu což je večer !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Zdravicko vsem .... Rosťo diky za mejliky ,,,ted bych chvili prosil pauzicku at to vsecko skouknu pac casu moc neni Jasně Jero. Dáme pauzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jery já se budu připravovat na sobotní vstávání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj Jero Ahoj Jani Ahoj Luky Ahoj Standis Moc děkuju za pochvalu-je to zásluha MichalaK a taky Rostika-poradil mi s uchycením koncovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Mě se to moc líbí.A Vám? Já už svůj názor řekl. :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jery já se budu připravovat na sobotní vstávání Takze prace rikas ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Mě se to moc líbí.A Vám? Tak to "no coment" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.