Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahoj Jero

Ahoj Jani

Ahoj Luky

Ahoj Standis

Moc děkuju za pochvalu-je to zásluha MichalaK a taky Rostika-poradil mi s uchycením koncovek :palec2:

tak až budu dělat vejfuk, vím na koho se obrátit :palec2:

Vloženo
Jerysku ja budu mit volnou akorat nedeli takze neplanuju vubec nic :(

Koukam,ze vsichni poctive pracujou a ja se zas budu flakat.., Tak to je na nejakou nedelni odpoledni prochazecku .)

Standis .. Takl snad to nebude tak horky jak pres tyden a rychle to utece .)

Vloženo
Caucau ,,,jak se mate ? ... Zitra konecne patek ... Mate neco v planu ?

Ahoj Jero :palec2:

Tak dneska jsem zjistil v hokně že mám pátek už dneska !!! A jediný co mám v plánu se zítra někam vypařit páč je doma s tou mou nádherou i tchýně ;) - Sodoma gomora !!!

Vloženo
Ahoj Jero :palec2:

Tak dneska jsem zjistil v hokně že mám pátek už dneska !!! A jediný co mám v plánu se zítra někam vypařit páč je doma s tou mou nádherou i tchýně ;) - Sodoma gomora !!!

zdarec : )

Jo to se pak jde z prace pri ctvrtku paradne co ;) ... jaj,,no tchyne,,nic prijemnyho ,tak neco vymysli pak se pochlubis :D ...

Standis - Jasne ,hold bez prace nejsou ....

Cary - Joo,,to verim ,nejsem sice motorkar,ale zavidim jim kdyz vidim jak vyjizdi pri svitu slunicka po zime na silnice .)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...