jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Romane parada.A cenovka luxusni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jirko: děkuju moc.S tou cenou to je tak že kdyby to montovali podruhé někomu jinému tak naučtuji o 1500,- víc protože předpokládali že na tom bude mín práce.Jelikož to je solidní firma tak cenu nechala původní dle domluvy.Je to firma Laityng v Chlumci nad Cidlinou-vřele doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jo to se pak jde z prace pri ctvrtku paradne co ... jaj,,no... Nic moc, protože dneska jsem jel jenom funus a ne 2:15 se mě do hokny vůbec nechtělo !!! Žebych začal kopat základy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Je to firma Laityng v Chlumci nad Cidlinou-vřele doporučuju jj, jsou solidní, s mým výfukem se tam v létě taky dělali celý dopoledne a cena zustala předem dohodnuta:) Editováno: 26. Březen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ... To je celkem zruky ale i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Najmis: ano.Duplex Já vím že ty máš duplex....standis má F pokud se nepletu...na F se duplex podle mě moc nehodí..(tak na sedana leda) pokud na krátkou F nevymyslíš nějaký extra nárazák tak aby se dala každá koncovka dát co nejvíc do kraje a zároven zakřivením nárazníku nečuměla ven jak svina...vyfotím jednu F s klasickým nárazákem a duplexem od laityngu....podle mě out... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jirko: děkuju moc.S tou cenou to je tak že kdyby to montovali podruhé někomu jinému tak naučtuji o 1500,- víc protože předpokládali že na tom bude mín práce.Jelikož to je solidní firma tak cenu nechala původní dle domluvy.Je to firma Laityng v Chlumci nad Cidlinou-vřele doporučuju A co zvuk?Se bojim ze by to na Brambore delalo moc velkej randal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nic moc, protože dneska jsem jel jenom funus a ne 2:15 se mě do hokny vůbec nechtělo !!! Žebych začal kopat základy Slusna doba ..., ale tak mas to zasebou Conevidet asi taky budu kopat ''zaklady'' ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Já vím že ty máš duplex....standis má F pokud se nepletu...na F se duplex podle mě moc nehodí..(tak na sedana leda) pokud na krátkou F nevymyslíš nějaký extra nárazák tak aby se dala každá koncovka dát co nejvíc do kraje a zároven zakřivením nárazníku nečuměla ven jak svina...vyfotím jednu F s klasickým nárazákem a duplexem od laityngu....podle mě out... nepleteš se, ale mám kombajna, tak tam by se snad dalo něco vymyslet??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 nepleteš se, ale mám kombajna, tak tam by se snad dalo něco vymyslet??? jj já psal (leda na sedana)-viz. fru fru ale každopádně combajn lepší než batch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ... Jedna věc je že to bylo krátký ale nevydělal jsem si ani ten oběd a kafe co jsem vychlemtal. To nemluvě o beneli když jsem vymetal pavučinky po D1. Tak to Ti tam pošlu tu třetí a bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vevnitř to skoro neni poznat a venku jsem to moc zatím neposlouchal.Vždyt to mám na autě cca 4 hodiny.U benzinu by ten zvuk byl zřetelnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jo tys měl dneska ten funus co Laďo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 hoj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vevnitř to skoro neni poznat a venku jsem to moc zatím neposlouchal.Vždyt to mám na autě cca 4 hodiny.U benzinu by ten zvuk byl zřetelnější. toho se prave bojim,tak na to radsi prdim.Bych si pak nadaval jak spacek,kdyz vetsinu najedu po dalnici ve vysokejch rychlostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 hoj! no nazdar pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 no nazdar pane zdarek dnes klid na luzku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No nic kamaradi,mazu do sprchy a hura na drink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vevnitř to skoro neni poznat a venku jsem to moc zatím neposlouchal.Vždyt to mám na autě cca 4 hodiny.U benzinu by ten zvuk byl zřetelnější. No co já slyšel, tak o něco jiný zvuk to má, ale jen malinko. Tak je to TDi a ten vejfuk není laděnej že ??? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) hoj! Zdar. Tak co Ovi ?? Editováno: 26. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 zdarek dnes klid na luzku? kdepak,holky zejtra odjizdeji,tak si strihnem dneska jeste jednu paradu na rozloucenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jo tys měl dneska ten funus co Laďo ?? Jj. Na 2:15 se mě vůbec nevyplatilo jezdit do hokny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No nic kamaradi,mazu do sprchy a hura na drink Tak si to večer užij i za mě !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jj já psal (leda na sedana)-viz. fru fru ale každopádně combajn lepší než batch. tak to každopádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Rosto: jaká byla cesta domů? Vše v normě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.