Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Romane parada.A cenovka luxusni

Jirko: děkuju moc.S tou cenou to je tak že kdyby to montovali podruhé někomu jinému tak naučtuji o 1500,- víc protože předpokládali že na tom bude mín práce.Jelikož to je solidní firma tak cenu nechala původní dle domluvy.Je to firma Laityng v Chlumci nad Cidlinou-vřele doporučuju :palec2:

• Autor
Jo to se pak jde z prace pri ctvrtku paradne co ;) ... jaj,,no...

Nic moc, protože dneska jsem jel jenom funus a ne 2:15 se mě do hokny vůbec nechtělo !!! <_<

Žebych začal kopat základy :smich:

Je to firma Laityng v Chlumci nad Cidlinou-vřele doporučuju :palec2:

jj, jsou solidní, s mým výfukem se tam v létě taky dělali celý dopoledne a cena zustala předem dohodnuta:)

Upraveno od lukyssek

• Autor
...

To je celkem zruky ale i tak :palec2:

Najmis: ano.Duplex :palec2:

Já vím že ty máš duplex....standis má F pokud se nepletu...na F se duplex podle mě moc nehodí..(tak na sedana leda) pokud na krátkou F nevymyslíš nějaký extra nárazák tak aby se dala každá koncovka dát co nejvíc do kraje a zároven zakřivením nárazníku nečuměla ven jak svina...vyfotím jednu F s klasickým nárazákem a duplexem od laityngu....podle mě out... :feve:

Jirko: děkuju moc.S tou cenou to je tak že kdyby to montovali podruhé někomu jinému tak naučtuji o 1500,- víc protože předpokládali že na tom bude mín práce.Jelikož to je solidní firma tak cenu nechala původní dle domluvy.Je to firma Laityng v Chlumci nad Cidlinou-vřele doporučuju :palec2:

A co zvuk?Se bojim ze by to na Brambore delalo moc velkej randal

Nic moc, protože dneska jsem jel jenom funus a ne 2:15 se mě do hokny vůbec nechtělo !!! <_<

Žebych začal kopat základy :smich:

Slusna doba ..., ale tak mas to zasebou ;)

Conevidet asi taky budu kopat ''zaklady'' ...

Já vím že ty máš duplex....standis má F pokud se nepletu...na F se duplex podle mě moc nehodí..(tak na sedana leda) pokud na krátkou F nevymyslíš nějaký extra nárazák tak aby se dala každá koncovka dát co nejvíc do kraje a zároven zakřivením nárazníku nečuměla ven jak svina...vyfotím jednu F s klasickým nárazákem a duplexem od laityngu....podle mě out... :feve:

nepleteš se, ale mám kombajna, tak tam by se snad dalo něco vymyslet???

nepleteš se, ale mám kombajna, tak tam by se snad dalo něco vymyslet???

jj já psal (leda na sedana)-viz. fru fru ;) ale každopádně combajn lepší než batch. ;):help:

• Autor
...

Jedna věc je že to bylo krátký ale nevydělal jsem si ani ten oběd a kafe co jsem vychlemtal. To nemluvě o beneli když jsem vymetal pavučinky po D1.

Tak to Ti tam pošlu tu třetí a bude klid lol

Vevnitř to skoro neni poznat a venku jsem to moc zatím neposlouchal.Vždyt to mám na autě cca 4 hodiny.U benzinu by ten zvuk byl zřetelnější.

Jo tys měl dneska ten funus co Laďo ?? ;)

hoj!

Vevnitř to skoro neni poznat a venku jsem to moc zatím neposlouchal.Vždyt to mám na autě cca 4 hodiny.U benzinu by ten zvuk byl zřetelnější.

toho se prave bojim,tak na to radsi prdim.Bych si pak nadaval jak spacek,kdyz vetsinu najedu po dalnici ve vysokejch rychlostech

hoj!

no nazdar pane :palec2:

no nazdar pane :palec2:

zdarek dnes klid na luzku? :)

No nic kamaradi,mazu do sprchy a hura na drink

No co já slyšel, tak o něco jiný zvuk to má, ale jen malinko. Tak je to TDi a ten vejfuk není laděnej že ??? :palec2: :palec2: :palec2:

hoj!

Zdar. Tak co Ovi ?? :palec2:

Upraveno od Rosťa19

zdarek dnes klid na luzku? :)

kdepak,holky zejtra odjizdeji,tak si strihnem dneska jeste jednu paradu na rozloucenou :palec2:

• Autor
Jo tys měl dneska ten funus co Laďo ?? ;)

Jj. Na 2:15 se mě vůbec nevyplatilo jezdit do hokny ;)

• Autor
No nic kamaradi,mazu do sprchy a hura na drink

Tak si to večer užij i za mě !!! :palec2:

jj já psal (leda na sedana)-viz. fru fru ;) ale každopádně combajn lepší než batch. ;):help:

tak to každopádně :palec2:

Rosto: jaká byla cesta domů? Vše v normě?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.