Březen 26, 200916 r Jirko: děkuju moc.S tou cenou to je tak že kdyby to montovali podruhé někomu jinému tak naučtuji o 1500,- víc protože předpokládali že na tom bude mín práce.Jelikož to je solidní firma tak cenu nechala původní dle domluvy.Je to firma Laityng v Chlumci nad Cidlinou-vřele doporučuju
Březen 26, 200916 r Autor Jo to se pak jde z prace pri ctvrtku paradne co ... jaj,,no... Nic moc, protože dneska jsem jel jenom funus a ne 2:15 se mě do hokny vůbec nechtělo !!! Žebych začal kopat základy
Březen 26, 200916 r Je to firma Laityng v Chlumci nad Cidlinou-vřele doporučuju jj, jsou solidní, s mým výfukem se tam v létě taky dělali celý dopoledne a cena zustala předem dohodnuta:) Upraveno Březen 26, 200916 r od lukyssek
Březen 26, 200916 r Najmis: ano.Duplex Já vím že ty máš duplex....standis má F pokud se nepletu...na F se duplex podle mě moc nehodí..(tak na sedana leda) pokud na krátkou F nevymyslíš nějaký extra nárazák tak aby se dala každá koncovka dát co nejvíc do kraje a zároven zakřivením nárazníku nečuměla ven jak svina...vyfotím jednu F s klasickým nárazákem a duplexem od laityngu....podle mě out...
Březen 26, 200916 r Jirko: děkuju moc.S tou cenou to je tak že kdyby to montovali podruhé někomu jinému tak naučtuji o 1500,- víc protože předpokládali že na tom bude mín práce.Jelikož to je solidní firma tak cenu nechala původní dle domluvy.Je to firma Laityng v Chlumci nad Cidlinou-vřele doporučuju A co zvuk?Se bojim ze by to na Brambore delalo moc velkej randal
Březen 26, 200916 r Nic moc, protože dneska jsem jel jenom funus a ne 2:15 se mě do hokny vůbec nechtělo !!! Žebych začal kopat základy Slusna doba ..., ale tak mas to zasebou Conevidet asi taky budu kopat ''zaklady'' ...
Březen 26, 200916 r Já vím že ty máš duplex....standis má F pokud se nepletu...na F se duplex podle mě moc nehodí..(tak na sedana leda) pokud na krátkou F nevymyslíš nějaký extra nárazák tak aby se dala každá koncovka dát co nejvíc do kraje a zároven zakřivením nárazníku nečuměla ven jak svina...vyfotím jednu F s klasickým nárazákem a duplexem od laityngu....podle mě out... nepleteš se, ale mám kombajna, tak tam by se snad dalo něco vymyslet???
Březen 26, 200916 r nepleteš se, ale mám kombajna, tak tam by se snad dalo něco vymyslet??? jj já psal (leda na sedana)-viz. fru fru ale každopádně combajn lepší než batch.
Březen 26, 200916 r Autor ... Jedna věc je že to bylo krátký ale nevydělal jsem si ani ten oběd a kafe co jsem vychlemtal. To nemluvě o beneli když jsem vymetal pavučinky po D1. Tak to Ti tam pošlu tu třetí a bude klid
Březen 26, 200916 r Vevnitř to skoro neni poznat a venku jsem to moc zatím neposlouchal.Vždyt to mám na autě cca 4 hodiny.U benzinu by ten zvuk byl zřetelnější.
Březen 26, 200916 r Vevnitř to skoro neni poznat a venku jsem to moc zatím neposlouchal.Vždyt to mám na autě cca 4 hodiny.U benzinu by ten zvuk byl zřetelnější. toho se prave bojim,tak na to radsi prdim.Bych si pak nadaval jak spacek,kdyz vetsinu najedu po dalnici ve vysokejch rychlostech
Březen 26, 200916 r Vevnitř to skoro neni poznat a venku jsem to moc zatím neposlouchal.Vždyt to mám na autě cca 4 hodiny.U benzinu by ten zvuk byl zřetelnější. No co já slyšel, tak o něco jiný zvuk to má, ale jen malinko. Tak je to TDi a ten vejfuk není laděnej že ??? :palec2:
Březen 26, 200916 r zdarek dnes klid na luzku? kdepak,holky zejtra odjizdeji,tak si strihnem dneska jeste jednu paradu na rozloucenou
Březen 26, 200916 r Autor Jo tys měl dneska ten funus co Laďo ?? Jj. Na 2:15 se mě vůbec nevyplatilo jezdit do hokny
Březen 26, 200916 r Autor No nic kamaradi,mazu do sprchy a hura na drink Tak si to večer užij i za mě !!!
Březen 26, 200916 r jj já psal (leda na sedana)-viz. fru fru ale každopádně combajn lepší než batch. tak to každopádně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.