Březen 26, 200916 r No i to je možnýStačí si dobře stoupnout na kraj ranveje stačí šikovně zaparkovat na černáku u ccm vid....
Březen 26, 200916 r tri-xenon ve světlech...?hmmm kua to budeš mít xenon parkovačky..???? a jak pořešíš mlhy ty...?nacpat tam výbojku a patici a to celý zadeklovat....??jak sem to řešil já asi víš... Najmis to tam bude muset narvat pouliční lampu ne !!! :smich:
Březen 26, 200916 r tri-xenon ve světlech...?hmmm kua to budeš mít xenon parkovačky..???? a jak pořešíš mlhy ty...?nacpat tam výbojku a patici a to celý zadeklovat....??jak sem to řešil já asi víš... No je tam málo místa,budu tam muset dát do mlhy D1S a ted budu měnit xenon čočku za bixenon čočku a v dálce zůstane normál xenon jak prve Uvidímejak se to povede.
Březen 26, 200916 r Najmis to tam bude muset narvat pouliční lampu ne !!! :smich: ani ne...D2S stačí... kdo s takovým nočním viděním nejel neví vo co gou...
Březen 26, 200916 r No je tam málo místa,budu tam muset dát do mlhy D1S a ted budu měnit xenon čočku za bixenon čočku a v dálce zůstane normál xenon jak prve Uvidímejak se to povede. tak to bude prostě Ulet světlo..... podle mě už to co ted máme je Maximálně dostačující....
Březen 26, 200916 r stačí šikovně zaparkovat na černáku u ccm vid.... A trošku si posvítí na sousedy co?.)
Březen 26, 200916 r tak to bude prostě Ulet světlo..... podle mě už to co ted máme je Maximálně dostačující.... No ty tlumený to ještě teď není ono,proto tam příjde ten bixenon ci se dává do supíka:)
Březen 26, 200916 r S kralikama nespim... nejsem zoofil A sakra..si tam dám asi medvěda...mám jiné přednosti jako králík Už jsi ho někdy viděla v akci?
Březen 26, 200916 r Jo to byla prdel..ty paneláky byly celkem daleko....by mě zajímalo jaký to byl pohled od nich... proč D1S nemá d1ska takovou tu velkou hranatou patici..? kulatá patice se schovává líp...
Březen 26, 200916 r A sakra..si tam dám asi medvěda...mám jiné přednosti jako králík Už jsi ho někdy viděla v akci? Prave ze videla
Březen 26, 200916 r Jo to byla prdel..ty paneláky byly celkem daleko....by mě zajímalo jaký to byl pohled od nich...proč D1S nemá d1ska takovou tu velkou hranatou patici..? kulatá patice se schovává líp... No ta D2S je dlouhá a mě se to tam nevejde pod dekl...Ta D1S má i menší trafo...
Březen 26, 200916 r Prave ze videla Aha tak nic no:) Jsem si říkal holka z měst..ta nebude ani vědět jk vypadá králík:)
Březen 26, 200916 r CMF: já nejsem králik! Já jsem znamení býýýk! Ja lev... to nejde dohromady by jsme se pozabijeli
Březen 26, 200916 r Aha tak nic no:)Jsem si říkal holka z měst..ta nebude ani vědět jk vypadá králík:) Nejsem holka z mesta
Březen 26, 200916 r Bylzde.trafo je šumák...to stejnak musí bejt venku... Romariooo:ještě že ne plemenný býýýk....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.