Březen 26, 200916 r Bych ti pošlapal pacičky ty woe. Já to moc neumím. :smich: :smich: :smich: To nevadí tě ty ovulační pohyby naučím.
Březen 26, 200916 r Moc to komplikuješ... blázne..do mlhy cpát ještě čočku.... fakt bys musel pak jezdit na letiště aby jsi viděl celou šířku světla.... Uvidíme jak to vyjde...kdyžtak ve zpátečce je místa dost:)
Březen 26, 200916 r Tak já jsem hrál v 90 letech takže to je můj styl.Hitovky jako je Ice"MC,Scooter,CB Milton,Corona a tak dále...
Březen 26, 200916 r Uvidíme jak to vyjde...kdyžtak ve zpátečce je místa dost:) Každopádně ti držím palce a když se povede budeš asi xenonmaister mě to stačí takhle...a prošel jsem i STK nevím jestli projdeš pak i ty...
Březen 26, 200916 r Tak já jsem hrál v 90 letech takže to je můj styl.Hitovky jako je Ice"MC,Scooter,CB Milton,Corona a tak dále... Pecka je Love message..je to od více autorů..scooter,, Erotic, mr. president atd.. fakt dobrá věc!
Březen 26, 200916 r Ti dam gejsu Neco se ti na ni nelibi? Nevím neznám tě osobně,ale ten létající kruh co máš nad hlavou se mi nějak nezdá..
Březen 26, 200916 r Pecka je Love message..je to od více autorů..scooter,, Erotic, mr. president atd..fakt dobrá věc! Hehe to mi zrovna hraje
Březen 26, 200916 r Tak já jsem hrál v 90 letech takže to je můj styl.Hitovky jako je Ice"MC,Scooter,CB Milton,Corona a tak dále... Snap.2unlimited,U96.Twenty for seven....
Březen 26, 200916 r Každopádně ti držím palce a když se povede budeš asi xenonmaister mě to stačí takhle...a prošel jsem i STK nevím jestli projdeš pak i ty... STK co to je? tam já nejezdím...
Březen 26, 200916 r Nevím neznám tě osobně,ale ten létající kruh co máš nad hlavou se mi nějak nezdá.. Mam si tam dat svou fotku a jeste srdicka kolem nebo co?
Březen 26, 200916 r Snap.2unlimited,U96.Twenty for seven.... Jj to jsou peckovky...jsem poslouchal když jsem byl mladej a pěknej..teď jsem starej a poslouchám to pořád...
Březen 26, 200916 r Mam si tam dat svou fotku a jeste srdicka kolem nebo co? Ještě se zamiluju a neusnu tak raději ne Jani:)
Březen 26, 200916 r STK co to je?tam já nejezdím... aha..... no já tam byl a i tak ready...známej to nebyl..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.