Březen 26, 200916 r a kdo muže ATB...????takovej styl já mužu... The Summer, Let U go, Hold You, Marrakech...no čeče mám best ofku a je topeck..jsem na tom byl jeden čas dost ulítlej..škoda že už moc Andrea moc netvoří...
Březen 26, 200916 r Bylzde: pořád je ale upravujou a mixujou vid? Budeme spolu mít řeč... říkám že 90% hitovek co ted vyjde jsou předělávky od 60-90 let.. třeba Guru Josh-Infinity nebo Robert Miles Children(ted Dave Darell)
Březen 26, 200916 r Ja zas muzu uplně se vidím v 15 na disco jak sem pařil..... :smich: dneska mě tenhle konkrétní song tak leda rozesměje...
Březen 26, 200916 r No nic lidičky. Jdu do pelechu. Mějte se a dobrou noc. Čus zítra. kol6 no jo mladý odpadaj Dobrou..
Březen 26, 200916 r Autor No nic lidičky. Jdu do pelechu. Mějte se a dobrou noc. Čus zítra. Dobrou Rosťo A zítra ?!? - to se ještě uvidí kde nakonec budu
Březen 26, 200916 r uplně se vidím v 15 na disco jak sem pařil..... :smich: dneska mě tenhle konkrétní song tak leda rozesměje... Zrovna zítra jedu hrát československou a oldies..,tk bude trochu nostalgie:)
Březen 26, 200916 r hudba je mé hobby a moje práce takže asi tak:) asi si nechám vypálit nějaký DVD od tebe....mám v PC pár GB music,ale tza ty roky v kolbence mám všechno oposlouchaný.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.