Březen 26, 200916 r Autor do práce až v Po na noční od 22h... Né že bych se chtěl nějak chlubit, ale pokud nebudu "přítel na telefon" tak jdu až ve středu na ráno
Březen 26, 200916 r Né že bych se chtěl nějak chlubit, ale pokud nebudu "přítel na telefon" tak jdu až ve středu na ráno tak to je kua volnásek..... to je malá dovolená... co pořád podnikáš s tolika volnem...
Březen 26, 200916 r fofrem spat! budete rano jak placli po palici a co že jsi dneska nějaký skromný na příspěvky??se s náma nebavíš?
Březen 26, 200916 r tak to je kua volnásek..... to je malá dovolená... co pořád podnikáš s tolika volnem... Tak to se máte..já ráno do rachoty avečer hrát,takže psotel mě čeká tak v 7 ráno v sobotu..a až se vyspím ta se bude montit...
Březen 26, 200916 r Bylzde: jasná zpráva! Ty viděl mou hudbu v autě? Nee neviděl..omrknu to někdy až se setkáme osobně...Já bych si tam taky něco dal,ale auto stojí jen tak na ulici tak nejsem sebevrah...ani sponzor fetek...
Březen 26, 200916 r Najmis: tak sem něco šoupní! moje nejoblíbenější gamesa.... souboje z blízka jsou parádní...spomalovací mod pro vychutnání akce...teda jak při který obtížnosti...někdy nutnost...ale celkově mě akčnost hry a její zpracování nadchnulo... http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=7393 Upraveno Březen 26, 200916 r od najmis
Březen 26, 200916 r Pro Tebe: měl jsem možnost poslechnout a řekl bych na slušný urovni...žádnej extrém,kdy praskaj okna,ale vyváženej a čistej zvuk,kterej se dá poslouchat...
Březen 26, 200916 r Pro Tebe: hmm oc zajímavé...jsem zvědavý na zvuk..Okta mi vůbec nehraje..fábka předtím byla super a našich Room taky dobrý a to tam je série...
Březen 26, 200916 r nechci už cpát do auta nějak moc peněz..stačí co nacpu do údržby a provozu... Ale v pondělí jsem jel TT 2,0TFSI s Tiptronicem a to byl mazeček...tam by asni rádio nemuselo být:)
Březen 26, 200916 r Tak Fábka hraje mnohem mnohem líp než OI a OII.To samé kdybych narval do Fabie tak bude mít dvojnásobnej efekt a to nepřeháním!
Březen 26, 200916 r Tak Fábka hraje mnohem mnohem líp než OI a OII.To samé kdybych narval do Fabie tak bude mít dvojnásobnej efekt a to nepřeháním! Fábka je prcek auto...OII je úplně jinde...
Březen 26, 200916 r mě teda nepřipadá že by F hrála dobře... Já hodil do plata Xploidy a hned to bylo lepší...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.