Březen 27, 200916 r Standis: Ne ne s motorkama to nema nic spolecnyho... s autickama tak to bude výfuk z nějakýho fakt našlapanýho závoďáku
Březen 27, 200916 r já nevím jak, je možné, že to máš jiný?? asi jsi nějaká světlá vyjímkaty tam nevidíš nějakej výfuk či co to je??? Nic takovýho. Slečna s lízačkou.....
Březen 27, 200916 r A kde to najdu Jani. Normalne si aktualizuj stranku Takovy dve sipky nahore vedle adresy vetsinou
Březen 27, 200916 r co máš Rosťo u mě??? aktualizovat by se ti to mělo pokaždý když klikneš na nějaký téma
Březen 27, 200916 r ty jezdíš rally??? Nejezdim ale kamarad me dostal s tim ze mi ho pujci a muzu si s nim zajet volny zavody do vrchu ktery jsem chtela jezdit uz driv
Březen 27, 200916 r Nejezdim ale kamarad me dostal s tim ze mi ho pujci a muzu si s nim zajet volny zavody do vrchu ktery jsem chtela jezdit uz driv tak pokud je taková možnost, tak proč to nezkusit. pak sem musíš hodit dojmy, jaký to bylo a všechno okolo
Březen 27, 200916 r tak pokud je taková možnost, tak proč to nezkusit. pak sem musíš hodit dojmy, jaký to bylo a všechno okolo To si pis ze se pochlubim
Březen 27, 200916 r supertak to můžu zase shodit, když ti to šlape Nene. To tam nech. To je dobrý Stando. :palec2:
Březen 27, 200916 r Dejte sem nějakou muziku pro Románka prosím Třeba Judas Priest nebo Manowar co ??? :rock:
Březen 27, 200916 r tak třeba 666 http://www.youtube.com/watch?v=M24IcXMM3I8 Co to je Najmis za hip hopik ???? Jinak tě zdravím chlape...
Březen 27, 200916 r a co toto?? To je tvoje ségra ?? Nebo je to z katalogu Neckerman. :smich: :smich:
Březen 27, 200916 r Standis: to je Tvoje holka? nene, bývalá spolužákyně z 5 třídy a pak jsem jí zase viděl až když jí bylo 25 a to jsem nemohl ani pít pivo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.