Březen 27, 200916 r jj pamatuju jak sem na to hopsal...od 15 do cca18 sem byl pravidelnej návštěvník na Dlouhých záhonech(discotéka) a tam se takovýhle hitovky hrály o106
Březen 27, 200916 r právě že bych potřeboval i já tak pujčit od nějakýho DJ PC jednu dobu jsem měl hudby fakt dost cca 60Gb a pak udělal HD pápá a bylo to v pí.... Já mám 30gb ale to vy neposloucháte.
Březen 27, 200916 r jj pamatuju jak sem na to hopsal...od 15 do cca18 sem byl pravidelnej návštěvník na Dlouhých záhonech(discotéka) a tam se takovýhle hitovky hrály o106 kde sou ty časy
Březen 27, 200916 r brý, pane varovaný koukám, koukám taky bych mohl něco nahodit: Dobrý.. Ale bohužel mě nepotěšíš.... jsem rocker. :rock:
Březen 27, 200916 r Já mám 30gb ale to vy neposloucháte. njn tak to nám moc nepomužeš.....nedovedu si představit že bych jel v autě se slušnou music a poslouchal tam nějakej metal.... Edit:tím nemyslím svoji černou mrchu..tam je soc music.... Upraveno Březen 27, 200916 r od najmis
Březen 27, 200916 r Dobrý.. Ale bohužel mě nepotěšíš.... jsem rocker. a co tohle: P.S. klikni na smajla Upraveno Březen 27, 200916 r od Dakie
Březen 27, 200916 r njn tak to nám moc nepomužeš.....nedovedu si představit že bych jel v autě se slušnou music a poslouchal tam nějakej metal.... Edit:tím nemyslím svoji černou mrchu..tam je soc music.... I to se dá Najmis. Nemám tam teda muziku ale poslouchat se to dá taky.
Březen 27, 200916 r Ahoj Dakie.Nějaky změny s pani?... ahoj Romčo nic novýho radši neřešit co výfuk, má to nějakej zvuček?
Březen 27, 200916 r I to se dá Najmis. Nemám tam teda muziku ale poslouchat se to dá taky. máš origo repra?
Březen 27, 200916 r Dakie: ach jo...na nic! Zvuk budu nahrávát o vikendu ale myslím že to nebude žádná sláva
Březen 27, 200916 r I to se dá Najmis. Nemám tam teda muziku ale poslouchat se to dá taky. jasný no....ale jen tak šeptem....
Březen 27, 200916 r máš origo repra? JJ osm ale stačí mi to. Uš jsem starší a pak mě bolí hlava. Hmmmm :smich:
Březen 27, 200916 r JJ to znám. Maj taky nějaký pecky. dost dobrej songů! poslouchám to v práci a mazec!
Březen 27, 200916 r Dakie: ach jo...na nic!Zvuk budu nahrávát o vikendu ale myslím že to nebude žádná sláva tak to snad slyšíš ne? já měl u Pegyny TD dost pěknej bubláček JJ osm ale stačí mi to. Uš jsem starší a pak mě bolí hlava. Hmmmm když se to dobře vyladí, tak to taky hraje slušně
Březen 27, 200916 r Dakie: ach jo...na nic!Zvuk budu nahrávát o vikendu ale myslím že to nebude žádná sláva o zvuku jsou spíš benzínáky že.....ale i z diesla se dá něco vymámit...
Březen 27, 200916 r o zvuku jsou spíš benzínáky že.....ale i z diesla se dá něco vymámit... hlavně když dáš pryč kat, dáš laděný svody a dozadu jen rouru od kamen žádný tlumiče... to je pak bomba!
Březen 27, 200916 r hlavně když dáš pryč kat, dáš laděný svody a dozadu jen rouru od kamen žádný tlumiče... to je pak bomba! jjj znám...už jsem tu zminoval kámošovu R19 s cca180PS a duplexem Layting
Březen 27, 200916 r Fakt Maroši? Kdo to je? rofl no kdo predsa jedlo nie tak pre teba jedného lososa, toho zas nemôžem ja ...ináč v Brne osoby iba iného pohlavia poznám
Březen 27, 200916 r Ukáže čas jestli to je dobry nebo ne ale musim to prostě udržovat...myslím tim koncovky.
Březen 27, 200916 r jjj znám...už jsem tu zminoval kámošovu R19 s cca180PS a duplexem Layting pokračoval sem o motorech TDI, ne o benzínech u benzínu potřebuješ aspoň zadní tlumič, jinak se z toho po
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.