Březen 28, 200916 r Hele já je zkoušel od kámoře a ani se to nezdá ale jedou perfektně na sněhu. Nesmí se ale na asfalt jinak se hned roztrhají. Ale montáž je úžasně rychlá. :palec2:
Březen 28, 200916 r Rosťo semifinále, ....ty to bola drzosť, nahral mu Blavák rukou, aspoň, že neuznali gol, za Skalicu hrá Pálffy :palec2: A kdo tam hraje další z týmů ??
Březen 28, 200916 r Hele já je zkoušel od kámoře a ani se to nezdá ale jedou perfektně na sněhu. Nesmí se ale na asfalt jinak se hned roztrhají. Ale montáž je úžasně rychlá. :palec2: jojo,prave o lehkou montaz mi jde
Březen 28, 200916 r Kuwa člověk se na chvílu ponoří do komunikace mezi navigačkou a PC a je tu večer Toto letí ten čas a stránky v hospodě jsou zase úplně někde jinde Čau Laďo. Co máš s navigačkou. Zase jste se v tom hrabal pane doktore co ???
Březen 28, 200916 r A kdo tam hraje další z týmů ?? Košice-Zvolen zajtra asi, finále chcem Košice-Skalica
Březen 28, 200916 r Autor presne,mam pred sebou Plzen v plechu Žebych zašel taky do sklepa a vyměnil kafe ?!?
Březen 28, 200916 r Joo Pašek je pořád v kondici co ???? to už je jeho syn, on zahynul pri havárii myslím ...ale Slovan vyrovnal
Březen 28, 200916 r Žebych zašel taky do sklepa a vyměnil kafe ?!? kafe?Co to je?Kolik to ma procent?
Březen 28, 200916 r Tys nechal Toma bez dozoru !!! jo dnes to kluk musi zmaknout sam ja jedu do Jablonce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.