Březen 29, 200916 r Autor A ted jsem dostal hlad já...děláte mě chutě a já mám prázdno Já momentálně likviduju "Zlatý nugát"
Březen 29, 200916 r Autor posledni dobou hlavne v chlastu . To máš takovej strach z Besídky že pořád trénuješ a nebo aby se to náhodou nezkazilo ?!?
Březen 29, 200916 r Romci: A nechtel bys ty prijet za mnou? HF: No jeste pojedu do Brna jak pojedu ty Nasedlovice coz bude bud v pulce dubna nebo v kvetnu Ahoooj Jiri
Březen 29, 200916 r To máš takovej strach z Besídky že pořád trénuješ a nebo aby se to náhodou nezkazilo ?!? ne,ale furt sem nekdo neco taha.....a jenom cucet na to neumim
Březen 29, 200916 r Romci: A nechtel bys ty prijet za mnou? HF: No jeste pojedu do Brna jak pojedu ty Nasedlovice coz bude bud v pulce dubna nebo v kvetnu Ahoooj Jiri Ahoj kocko,co novyho?
Březen 29, 200916 r Autor Ježiš...vajička...nééé!!! Na vajíčka běž do jiný knajpi !!! Já pojídám toto aby se to náhodou nezkazilo !!!
Březen 29, 200916 r Autor ne,ale furt sem nekdo neco taha.....a jenom cucet na to neumim To máš ale hnusný kamarády
Březen 29, 200916 r Maroš: zabiju Tě...hajzle Musím sa priznať, že už som vajíčka nemal ani nepamatám, ale už sú v zásobe v chladničke :palec2:
Březen 29, 200916 r Jiri nic moc... nahlasila jsem na zavody vysku a vahu a bud musim dost pribrat nebo shodit 2 kila Copak u tebe? Romci tak co ti brani?
Březen 29, 200916 r Musím sa priznať, že už som vajíčka nemal ani nepamatám, ale už sú v zásobe v chladničke :palec2: Jj Maroš. Vejce taky můžu. I když říkají že nejsou zdravé ale co je zdravé viď ??
Březen 29, 200916 r Autor HF: No jeste pojedu do Brna jak pojedu ty Nasedlovice coz bude bud v pulce dubna nebo v kvetnu V půlce dubna jsem na týden v lázních, potom Besídka, tak jenom první weekend v květnu budu v Brně. Pak už budu tam nahoře u Vás a to se třeba uvidíme tam někde !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.