Sejis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 No ještě žiju, je to tak čtvrt roku co jsem viděl semiho starou oktu jezdit po Brně, jinak pracuji na nějakých těch pracovních změnách na které budou navazovat časem i ty životní, snad už konečně vše klapne jak má, jo a mám pro Tebe balíček co Ti dlužím už nějakou dobu nezapomněl jsem akorát přemýšlím zda Ti ho mám poslat a nebo doručit osobně jak budu mít cestu až budeš mít cestu.teda pokud to nebude příští rok Semiho okta má hezkou SPZ co já jí viděl minulý týden,to je moje prodloužená ruka v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 čau všichni návštěníci Ahoj Stando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahojte Ahoj Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 čau Rosťo, nějak to dneska vázne ahoj Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 zase na skok tu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahoj Rosti, Standi a Ovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 čau Rosťo, nějak to dneska vázneahoj Jani Pravda. Nikdo tu moc přes den nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 až budeš mít cestu.teda pokud to nebude příští rok Semiho okta má hezkou SPZ co já jí viděl minulý týden,to je moje prodloužená ruka v Brně jj má jsem zrovna trčel v koloně a byl tak o tři auta přede mnou, tak jsem si říkal kde se tu vzalo než jsem mrknul na SPZ neboj mělo by to být ještě letos, pokud mě paměť neklame tak nejpozději na podzim určitě,ale možná to bude i dříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahojte nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Pravda. Nikdo tu moc přes den nebyl. to bude asi, že je pondělí a každej chce ukázat, že je pracovitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 nazdárek Ahooooj chlapee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 to bude asi, že je pondělí a každej chce ukázat, že je pracovitej Jj. A na konci týdne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 to tady nebudeme stíhat číst a psát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahoj Rosti, Standi a Ovi zdarek slecno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 zdarek slecno! Co ten retez? Sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 to tady nebudeme stíhat číst a psát To pak nevíš komu dřív odpovědět co ??? :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Zdravíčko... kolegyně v pr... teda na horach, tak mam asi tenhle tejden s forem utrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Čau Eversi. Jak to ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak uz jsem zase tu,co novyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 No padla na me cela jeji agenda ... tak mam svoji + jeji praci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Nic Jiří. Mrtvo. kol6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 No padla na me cela jeji agenda ... tak mam svoji + jeji praci... Pakárna....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak tak jeste 4 dny .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Bando musím mazat dohókat nějaké servisní věci pro auti mějte se tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Zdarec Borgu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.