Spidi Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Diky moc,manželka jde spát, takže pro dnešek mizím, ale zítra se zase ukážu, takže ještě jednou díky a zítra ahooooj Maj sa a dobrou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ne, to není normální, normální je, když je tady aspoň 10 lidí... No dneska je to fakt bída co Spidi ??? Já jsem teda taky dřímnul když jsem přišel z práce ale takhle dlouho to ne.... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bestyas Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 stáhnul jsem komplet návod a zítra už budem kecat jen o něčem zábavnějším, slibuju. Díky moc za pomoc, snad nás tu bude zítra víc. Mějte se a dobrou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Dobrou,dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 No dneska je to fakt bída co Spidi ??? Já jsem teda taky dřímnul když jsem přišel z práce ale takhle dlouho to ne.... :smich: Jj, všichni jsou asi v Mexiku či co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 ja su doma a ne v mexiku Jinak cus bus kuci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Brej večír ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 ja su doma a ne v mexiku Jinak cus bus kuci. Čao Maro, jaký máte u vás počasí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 ja su doma a ne v mexiku Jinak cus bus kuci. Nazdar chlapi. Už jsme se Spidim umírali nudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 safra práce nějak mě padaj dekle kurňa asi to pudu zalomit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 čus Lubo, poraď nějaké schopnj kabinovej filtr nemáš náhodou ten stříbrnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 No nic chlapi. Jdu chrápat. Čau zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Dobře MY :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 dobrý jitro koukám že sem dneska ranní ptáče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Brý ránko pánové. Čau Dakie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ahoj Rosťo, jak se vejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Dobré ránko všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 čao Romčo! jak seš na tom s bytem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Čaučáu! To je krásny jak na mě myslíte kluci Zitra ráno přijede po 4 týdnech likvidátor když už to skoro mám opravené a tak jsem na to moc zvědavej jestli bude vysírat.Jinak zustávaji dodělávky a koncem týdne se stěhujeme zpátky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ahoj Rosťo, jak se vejde? Zdarec Dakie. Vejde se vejde. Romane zdarec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Rostiku: zdravím Tě a jako vždy Tě tady rád vidím.Je tady opět zdravé jádro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Čaučáu! To je krásny jak na mě myslíte kluci Zitra ráno přijede po 4 týdnech likvidátor když už to skoro mám opravené a tak jsem na to moc zvědavej jestli bude vysírat.Jinak zustávaji dodělávky a koncem týdne se stěhujeme zpátky! tak to je super, aby vám to dopadlo Zdarec Dakie. Vejde se vejde. Romane zdarec. Rosťo, co vlastně děláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Dakie: má to v podpisu kluk jeden ušatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Rostiku: zdravím Tě a jako vždy Tě tady rád vidím.Je tady opět zdravé jádro Roman: Taky kamaráde taky. Dakie: Co máš na mysli ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.