Jero Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Nastesti se me nemoc vyhejba ikdyz uz asi mesic vkuse kaslu jak tubera'' .... copak ty jsi nemocen? ... jinac,dneska tady bylo konecne paradne 16°, akorat jsem nemel nejak cas na foceni tak jsem vzal nachvili ven kolo ,., a takhle mě pristihla ,zamysleneho ,pritula,.., Editováno: 31. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Mám starosti trošku s ramenem ale už se to lepší.Počasi už by se mohlo taky umoudřit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Od doby co jsem prestal hrat hokejbal,me todleto zatim miji ,sice me semtam blokne v zadech ,ale jinac. Mas nejaky starsi zraneni co te trapi ? ... Me nekdy zacne hrozne bolet stehenni sval kdyz se ma menit pocasi..,, Ted uz to pocasi a teplo snad vydrzi ,uvazuju jestli nezajet v sobotu na Renocar do Brna ,,jeste uvidim co slečna vymysli .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Já jsem měl nataženej sval a je to dlouhodobym sportováním.Unaveny či co.Ale už je to trochu lepší a ted to rozhejbávám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 HF a Jero: jdu spát.Zitra čekám likvidátora a tak mě držte palce...Dobrou noc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Zitra se, pokud bude cas, musim trosku jit protahnout na žebřinu pac je po zime poznat troska lenosti.. ,,dneska jsem se věšel na altán a nebylo to panečku ono .. Jinac musim zacit drobec rozhejbavat nohy ,, mam nejaky exibicni nabidky na atleticky zavody ... Editováno: 31. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 HF a Jero: jdu spát.Zitra čekám likvidátora a tak mě držte palce...Dobrou noc! Taky jdu ... Kazdopadne budem drzet .. Dobrou i tobě " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Taky odcházím !!! Ahoj Jero a dobrou pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 bre rano! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Dobré ráno pánové. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 zdarec vsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Čaues pane Božkov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Čaues pane Božkov. zdarec ! jo bobajs si jeste hral nez se odhlasil - ho nekde naleju za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 U mě taky a já ho naleju velice rád. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 ...tak u mě by se Bobajs měl ještě posnažit snad dneska:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak ho nalejem dva mu bude blbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Bré ráno vespolek uaaaaaa zííííííív asi se ještě pudu natáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 ...tak u mě by se Bobajs měl ještě posnažit snad dneska:) no jestli nebude uz dnes mit offnuty admin fce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ovi: včera mi osobně tvrdil že snad nee:)...prej že se odklikne až dneska behem dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Bré ráno vespolek uaaaaaa zííííííív asi se ještě pudu natáhnout cus no to ani nerikej taky bych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) tak ho nalejem dva mu bude blbe Třeba takhle .... Zdar Lukyne a Borgu. Editováno: 1. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ovi: včera mi osobně tvrdil že snad nee:)...prej že se odklikne až dneska behem dne tak to je potom jina.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Zdar Rosťo, doma jsem zatím bez internetu a nějak nejsem ve své kuži:(...od cca 10-12.4. ale už net bude:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 doma a bez netu? bych tam ani nemusel bejt teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.