Tomas_ek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Fotky jsou doma ve fotaku, ale doma není přístup na net a v praci externí zažízení k počítači nepřipojím:( a tak to je dost smolík pacholík, no nafotím sám zítra, až se bude válet na zemi jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 čaues Stando, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) Tomas ek: jo to je:(...jinak dneska po práci mířím na úřad a 17" snad budou v TP:) Editováno: 1. Duben 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 čau Romčo a Rosťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tomas ek: jo to je:(...jinak dneska po práci mířím na úřad a 17" snad budou v TP:) moc ok popis pod avatarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Rosto: chceš teda ty moje Vegy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Stando, hodila by se tam spíš Modrá laguna ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Rosto: chceš teda ty moje Vegy? Tak na zimu budou dobrý ne?? Jj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak mi napiš do OII hospody a dohodneme se.echám ti je za 11 hadrů.Mě budou stejně k hoenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Stando, hodila by se tam spíš Modrá laguna ne ??? proč zrovna laguna??? hlavně když ne ústřice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Protože je fakt moc pěkná. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 moc ok popis pod avatarem jj, dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Protože je fakt moc pěkná. :palec2: ale Rozárka je hezčí než Laguna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak mi napiš do OII hospody a dohodneme se.echám ti je za 11 hadrů.Mě budou stejně k hoenu. :aggressive: čo to vymýšľaš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Myslíš tu sovu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 kol6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 kakám na to ja jdu dom páni s pánempivem .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak se měj Eversi. Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tady chrapete? ja teda makam.... alespon zitra se budu valet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Já taky makám Ovi. Jo jo jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 No nic balím taky. Večer čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Já taky makám Ovi. Jo jo jo.. tebe tu zname pod nemakacenko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 No nic balím taky. Večer čau. no taky no to uz kakam ... dnes prace bylo az az Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 mizim cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Brej vecir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.