jirka3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Čao jirko, to bude z těch vajec... jojo,asi byly ze Slovenska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Smutnej konec no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak a mam zkazenej celej vecer.Bych se posral Je mi z toho taky na blití. To mužstvo by se mělo od základů změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 SUPER -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Aspoň že ta Kometa koupila tu extraligu. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 A tak by se mohl v Kometě objevil i Jirka Dopita - olympijský vítěz z Nagana, trojnásobný mistr světa a sedminásobný vítěz extraligy, který hrál i v NHL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Moc bych jim to přál klukům. Nehráli protože nebyly prachy. A doufám že se jim bude dařit. kol111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 no nic chlapi do hajan. Zdarec zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Dobrou Rostiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 bré ranko tak sem tu zas po delší době.. nějak teď nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 cest praci sokolici! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 čao Míšo, co to máš za nick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Krásné dobré ránko všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 čao Míšo, co to máš za nick? zdarec no prejmenoval jsem se tak jak mi stejne vsici rikaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Krásné dobré ránko všem! zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj Ovi.Já Ti taky takhle řikám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ....tak jak někteří tu v hospodě v úterý četli o mým typ.listu na 17" kola tak dneska ráno v cca 7.10 magistrátní technik hl.m.Prahy usoudil, že mi tedy kola zapíše. Přesvědčil jsem se tedy o tom že v českých podmínkách pokud je člověk krapet šikovnej jde cokoli:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj Lukyne.Tak to jsem nečekal že stačí jen rozhodnuti nějakého Pepíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Romane, rozhodnutí pepíka+typovej list na uplně jiný kola:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ahoj Rome! tak jak to de s bytem? rozhodnutí nějakého Pepíka rozhodně nestačí potřebuješ k tomu typový list od výrobce kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ....tak jak někteří tu v hospodě v úterý četli o mým typ.listu na 17" kola tak dneska ráno v cca 7.10 magistrátní technik hl.m.Prahy usoudil, že mi tedy kola zapíše. Přesvědčil jsem se tedy o tom že v českých podmínkách pokud je člověk krapet šikovnej jde cokoli:) kolik to papa na tech 17kach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Romane, rozhodnutí pepíka+typovej list na uplně jiný kola:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 OVI: jak kde ...rozdíl oproti 16"s pneu 205/45R16 cítím cca +0,2-0,3L/100km ...rozdíl oproti 15" s pneu 195/50R15 cca +0,4-0,5l/100km a to mi za to stojí... ...a dynamika jízdy pořád stejná(žádná) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj Dakie: o vikendu se jsme se měli stěhovat.Pak dám fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.