Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Ahoj Jirko a Jero.Jero: máš v tom focení fakt talent! Moc pěkné pozadi! dekuju ,,tadle fotka ''v akci'' je v rezii meho kolegy, se kterym chodime fotit ,ale trosku jsem si to poupravil dle svyho : )... Editováno: 5. Duben 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Romene a Jero:Zdarec,akorat se chystam dolu do mesta na obidek.Mame tady lexusni pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ahoj sousede Zdarec Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Romene a Jero:Zdarec,akorat se chystam dolu do mesta na obidek.Mame tady lexusni pocasi Tady je taky paradne Uz treti den nad 20° ,clovek ma hned lepsi naladu ... Zdarec Rosťo Editováno: 5. Duben 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tady je taky nádherně.Kéž by to vydrželo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ahoj sousede Zdarec Jero Zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tady něco z BMW soudku .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Kdybych tady mel letnaky,tak uz prezouvam.Jsem presvedcenej,ze zima uz je pryc.No jeste si tejden pockam.Mazu na obed,zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tady je taky nádherně.Kéž by to vydrželo! Hlásí ted trosku zhorsene pocasi s tim,ze teploty zustanou tak jak ted,ale slunicko se moc prej neukaze tak uvidime ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Kdybych tady mel letnaky,tak uz prezouvam.Jsem presvedcenej,ze zima uz je pryc.No jeste si tejden pockam.Mazu na obed,zatim Zitra jdu prezouvat ... Snad uz nenachumeli ... Dobrou chut' ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ted se to bude jen zlepšovat.Ty woe...mám hlad jako spisovatel!!! Jste po obědě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ted se to bude jen zlepšovat.Ty woe...mám hlad jako spisovatel!!! Jste po obědě? Probehly kureci rizky a brambor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Hmmm! Dobry Jero.Já si dám asi pangase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Hmmm! Dobry Jero.Já si dám asi pangase Najedl jsem se dobre.... Tyoo,,tak ted si mi udelal celkem chute mel jsem ho ve ctvrtek ,hezky koreneny a paradni rybka.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 he...u nás je svíčková a to z divočiny(kančí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jero: já mužu ryby od rána do noci...každý den.To víš..narodil jsem se na moři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Samý lepší jídla ... ale co,když je ta neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jero: já mužu ryby od rána do noci...každý den.To víš..narodil jsem se na moři To ja zas jen toho pangase ... zbytek u me nejak nenasel tu spetku prizne .) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 a shodou náhod dnes táta za barákem na louce našel toto...chudák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 a shodou náhod dnes táta za barákem na louce našel toto...chudák... a jéj ,,to je nepekny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jero: ani lososa nemužeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdarvim . Koukam na F1,obed mam v sobe. Bramborova kase a kuratko. mnamka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Jero: ani lososa nemužeš? Jj,to je vlastne taky takovej co muzu ,ale jinac.... Co ma moc kosticek to neni pro me... jako malymu se mi jedna sekla v krku a nesla ven ,tak uz mam takovej odstup od tydety doby.., Caues Mari .., Editováno: 5. Duben 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak poO. Cmunda po kaplicku. Dost dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Tak, dodelal jsem prijemnou praci. Nove nalepil reklamu na auto a rovnou jsem tam soupnul i nalepku OC Uz jsem taky jeden z vas Editováno: 5. Duben 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.