Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jj. Další a delší co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) u mě vikend supr, vcera v cca 2.00 ráno sražená srnka, na autě který jsem řídil(kamaradova fabie) akorat mastnej flek na dveřích spolujezdce.... srnu jsme nenašli.... Editováno: 6. Duben 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ahoj Luky.Kecáš!!! To neni možny že to je bez následku! Tos měl teda kliku jako prase! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 jj, srnka se zastavila na kraji silnice a v momentě kdy jsme jí míjeli cca 60-70km/h skočila do cesty, ja stačil jen lehce cuknout volantem a brzdit...rana přisla od dveří kde pozdeji byl mastnej flek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 jj, mazec, já byl uplně střízlivej a v autě 4 napitý spolujezdci....ja byl v poho, ale oni z toho byli docela paf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Romčo pošleš mi to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Cauves páni, Lukky super klika , ja pri srazce srny rozmasiroval C1 skoro na totalku 100k škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 evers: jj klika....díky zaní taky, to auto nebylo moje, byl by to prušvih.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 čus bando....víkend byl ve znamení spánkového deficitu a grilovačky a taky automechaničení.... a ještě se bude pokračovat...známé na Peugeotu 806 čepy,uložení tlumiču,spojovačky,ruční brzda a máti má na corse pri 45tkm v hajzlu čepy řízení....takže to bude ted práce hafec.....se tím snad začnu živit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Čau Najmi a Eversi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 zdarec po ranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 hoj boy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 zdarec tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 kuaaaa.....mě se nechce do práce... no ale musím že...a taky si vyzvednu od souseda(dělá hned naproti) kotouče a zítra je budu moct namontit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 taky se mi nechtelo ale uz tu pres hodinku sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 já mám celej týden odpolku do 22h.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 ja jenom dnes sem sel dyl ale od zitra uz budu chodit normalne od rana kdyz se mi to teda povede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 co vlastně děláš....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Čau Najmi a Eversi. Hoj Rosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ahoj chlapáci.Jde se povinně nažrat a napit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 uz me ten hlad zacina docela obtezovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 jdu se taky najíst.....he ještě je trochu svíčkové.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 co vlastně děláš....? grafik kuva ted sem tu mel chaos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 taky hlad jak cert! jdu na jidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.