Duben 7, 200916 r Hele Romčo ty Zenithy se mi totiž líbí jen na tvým upraveným autí. Tomu pasujou jako jedinýmu. Super.
Duben 7, 200916 r Ahoj Jiřiku.Já právě papám! Copak jsi měl dobrého???? veprovou peceni s americkejma bramburkama a famoznim sosem
Duben 7, 200916 r Ahóój kamaráde. Já taky a ani nemůžu sedět u PC Ahoj,taky mam ted s tim naklanenim nad klavesnici problemy
Duben 7, 200916 r Rosto: v pohodě! Vždyt jsem si dělal prdel!!! Jiřiku: tak to je luxusní jidlo no...nezbylo???
Duben 7, 200916 r Rosto: fakt v pohodě.Je mi jasny že co člověk to názor ale mě se ty Zenithy fakt líbi a na té černé metalíze hodně dobře vynikaji
Duben 7, 200916 r Rosto: v pohodě! Vždyt jsem si dělal prdel!!! Jiřiku: tak to je luxusní jidlo no...nezbylo??? prave mi bylo lito zbytku tak jsem to vsechno sezral a nafouknul jsem se jako mic
Duben 7, 200916 r Rosto: fakt v pohodě.Je mi jasny že co člověk to názor ale mě se ty Zenithy fakt líbi a na té černé metalíze hodně dobře vynikaji No právě proto ti to říkám že na tvým autě vypadají úžasně.
Duben 7, 200916 r prave mi bylo lito zbytku tak jsem to vsechno sezral a nafouknul jsem se jako mic Jíří já zbytky od jistý doby nedojídám,protože byly čím dá větší a byl jsem jak balon.
Duben 7, 200916 r Jíří já zbytky od jistý doby nedojídám,protože byly čím dá větší a byl jsem jak balon. kdyz to bylo tak dobry.....a nechtel jsem urazit kuchare
Duben 7, 200916 r Tak to já taky nechci urazit kuchařku. ( mojí ) Upraveno Duben 7, 200916 r od Rosťa19
Duben 7, 200916 r A kuchařem byl kdo? Manželka nebo maminka? manzelku nastesti nemam a mamka je v CR,takze to bylo na kamaradce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.